Toti avem, uneori chiar alternant, caracter dominant sau submisiv. Atentie insa sa nu impingi la extrem latura ta dominanta. Altfel e ok in masura in care este acceptata de partenera, daca nu, devine agasanta manifestarea asta pentru ea.
1. probabil ca-ti place violenta
2.comportament anormal, neplacut oamenilor, chiar infricosator sau respingator.
Vrei sa spui ca dar pentru ca imi place cand cainele meu imi musca varful organului masculin sunt ciudat. sa stii ca m-am intristat.
Din 10 oameni 2 sunt pe dinafară! Esti zoofil daca faci asta! Omule e un câine nu e femeie/bărbat!
Văzusem o glumita nu demult pe net unde iubita il pupa, îl mângâie, i-o ia in gura, ii face de toate și nu ii se scoală și când plante de nervi, hop i se trezește jucăria...așa și tu
Ar trebui sa nu o mai imbratisezi atat de des daca ii displace chestia asta, nu cred ca e o problema atat de grava, doar o "placere nevinovata" de-a ta.
Ori te "dai" dupa ea si renunti la gesturile mai violente in pat, ori iti gasesti pe cineva cu care esti pe aceeasi lungime de unda. Te inteleg, nu toti suntem romantici.
Este totul in regula. Este reflexul de barbat. Daca spune ca nu ii place trage-i una peste cap si spune-i sa revina la relitate ca tu esti seful
Cum a zis si tata, nu e viol daca unul dintre voi e de acord.
abia astept sa iasa din inchisoare