Ohh ce dramaaaa...
Fratioare, uite cum sta treaba, poate mai radem mai glumim dar asta mi se pare ca e prima ta dragoste, in fine... Eu zic sa ii povestesti ca ce frumos a fost cat ati fost impreuna, si ca vei gasi o fata frumoasa pe gustul tau intr-o zi, pe la 20 de ani, si ca iti imaginezi viata intreaga cu acea fata.
Asadar nu mai simti ca mori, e frumos afara, fa sport, uita, fiindca e fraiera de-a dreptul ca a dat cu sutul unei ocazii de a avea pe cineva care o iubeste cu adevarat. Nu te-a pretuit, nu te va pretui! Niciodata!
Sincer sa fiu... Vei fi mereu varianta a 2-a! Cel de pe banca de rezerve...
O sa gasesti o fata mult mai frumoasa si care sa iti fie ca o sora si iubita, (+ un unchi, o verisoara si-nca trei surori-Asta era din Fara Zahar).
Esti tanar, nu te baga acum in lucruri de-astea ca o sa cazi intr-o depresie de o sa zici ca toti au ceva cu tine.
DECI 1. Fii istet, destept si vesel zi de zi 2. Nici nu stii cand o sa-ti vina aleasa inimii, asteapta ziua aia, crede-ma o sa dureze ceva timp, dar o sa fie ceva real, nu o himera, gen aia dupe care plangi acum. Eu am trecut prin asta si acum sincer cand ma gandesc dupa cine plangeam, ma apuca rasul
Be smart! My friend
Crin!