| Annie123 a întrebat:

Salutare, aș dori sa va aflu parerea am 18 ani si sunt intr-o relație de 2 ani si câteva luni, sunt virgina si me-as dori sa imi incep viața sexuala cu partenerul meu, dar imi apar ginduri uneori "prostești" voi cum credeți sexul va face ca sa avem o relație mai strânse intre noi sau nu?
Menționez ca ne iubim mult

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

NU, sexul nu va schimba in nici un fel relatia voastra, ea va fi la fel de buna cum este acum.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Mai,asta nu e o chestie obligatorie. O faceti cand o simtiti,nu progamata,nu cu ganduri prostesti, doar cand o simtiti. Sexul ajuta la condimentarea relatiei, aduce un plus, dar relatia poate functiona si fara, daca va iubiti

| mihai69 a răspuns:

Ca să puteți face sex, e clar că va trebui să vă strângeți. Unul în altul.
Da' ce-o face el după ce termină, e cu totul altă poveste!

| neutrino a răspuns:

Normal ca relatia va fi mai stransa atunci cand faceti sex, dar, ca tanara femeie nu poti avea si pretentii gen, el sa-si petreaca tineretea langa tine. Odata ce el te face femeie, rolul lui s-a terminat, iar tu nu mai ai ce sa-i oferi.

| Alcyon a răspuns:

Sexul apropie doi oameni, desigur, dar asta doar daca exista sentimente reale la mijloc.

| SimonaQs a răspuns:

In majoritatea cazurilor contactele intime pot intarii relatia de cuplu. Ar trebui sa vorbesti cu iubitul tau in legatura cu asta si sa ajungeti la un punct comun. Discutiile astea sunt normale in orice relatie.

| LoseYourMind a răspuns:

Realizezi ca in ''2 ani si cateva luni'' nu ti-a fost fidel din acest punct de vedere. dar atata timp cat ti-a fost alaturi si te-a 'asteptat', atunci DA: vă va apropia!

| Catalina31 a răspuns:

Daca 2 ani ti-a fost aproape fara sa ii oferii sex. Evident ca ve-ti avea o relatie mai stransa, dar tu din acel moment te-ai oferit trup si suflet nu ai avea altceva ce sa ii mai oferii, si exista riscul sa se cam plictiseasca si sa existe fete care sa il ispiteasca iar el sa se lase ademenit gandindu-se ca poate incerca ceva mai nou si diferit in acelasi context. Eu zic sa fii sigura pe ceea ce faci, fara sa ai indoieli, pentru ca daca le ai e clar ca nu esti pregatita in totalitate. Atunci cand esti hotarata fara sa ai intreruperii si regrete, e momentul cel mai potrivit :* funda smug?