| deiutza_9183 a întrebat:

Salutare...Acum 2 zile am cunoscut un tip de fapt il stiam vorbeam cu el pe mess dar asa putin.Am mers cu o pretena in orasul sau deuarece ea este impreuna cu fratele lui geaman.Si l-am cunoscut.Si cat timp am stat acolo se uita la mine tot timpu ei eu ma uitam la el in ochii dar practic ma pierdeam.Am simtit ceva ce nu am mai simtit niciodata.Am inceput sa tremur si practic imi doream sa plec de acolo.Nah nu stiu ce sa cred pentru ca pe mess vorbeste sec cu mine daca il intreb ceva imi raspunde daca nu nu.Insa eu nu mai pot sa-mi iau gandu de la el.Mai tot timpul is nervosa ma cert cu toata lumea nu stiu ce am nu-mi pot explica.sadsadsadsi nu stiu nici lui ce sa ii spun mi-e frica ca nu ma place ajutati-ma pls:*:*

Răspuns Câştigător
| andreiuuutza a răspuns:

Diagnostic clar:esti indragostita.nu-l my tachina pe mess, la un moment dat va incepe sa profite ca il placi.Incearca o vreme(cateva zile de ex) sa il ignori total.In functie de reactia lui, iti vei da seama daca merita sau nu sa te my chinui. Daca te cauta el, inseamna ca i se face dor de tine, deci te place si el. Daca nu are nicio reactie, inseamna ca esti indiferenta pentru el...si asta e grav. Daca dupa faza de atunci nu si-a dat seama ca il placi, nu-si va da seama, asa ca ar trebui sa renunti.

3 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Si sa zici ca nu crezi in dragoste la prima vedere

| georgiana a răspuns:

Ai fluturasi in stomac...esti indragostit.

| deiutza_9183 explică:

Dar nu vreau sa ma indragostesc...straight face mai ales ca poate el nu simte acelasi lucru.sad