| majorr a întrebat:

Acum cateva săptămâni am cunoscut o fată, am tinut legătura cu ea si acum cateva zile mi-a dat friend zone, mi-a zis ca ma place insa nu vrea sa avem nimic mai mult decat prietenie

Eu insa voiam sa fim împreună.
Mai are rost sa vb cu ea sau nu, sunt sanse ca sa se răzgândească sau ceva de genu?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu mai are rost, deja ti-a declarat indirect, ca nu vrea nimic cu tine, odata ce te-a bagat in friend-zone.
Sansele sa se razgandeasca sunt nule, ca nu se schimba sentimentele peste noapte! Iti place sau nu-ti place de cineva, este ceva ce simti de prima oara, fara sa se schimbe parerea, dupa ce dormi.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Are rost ca daca steaua viseaza la castigarea ligi campionilor in 2020, isi dai seama ce sanse sunt? cam atatea ai si tu,hai sa clarificam situatia, o prietenie poate fi intre o fata si un baiat dar limitata,nu te comporti ca un catelus, nu i raspunzi la apeluri, mesaje ca un disperat, cum fac multi, dar daca te simti atras sexual fata de ea numai incerca nimic, personal consider ca simple discuti sunt ok dar cum s-a aratat in multe studii au aratat ca barbati sunt atrasi sexual si de prietenele lor sperand dar speranta moare

| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca refuzul ei de a deveni iubiti este greu de ''digerat'' si acceptat, insa nu inseamna ca ar trebui sa duca la destramarea prieteniei. Si vorba aia : ''speranta nu moare niciodata'' asa ca nu poti sti ce surprize iti poate rezerva... destinul. Sanatate!

| WaterDrop a răspuns:

Trebuia sa mentionezi cum ai ajuns la acel punct cand ea ti-a spus ca vrea sa fiti doar prieteni, era mai de ajutor decat concluzia.Modul in care ai dat`o in bara detine si raspunsul la intrebarea ta pentru ca, daca doar banuiesti tu sau o fi aruncat`o ea asa la intamplare, poate fi un simplu test.

| Stropdeploaie a răspuns:

Orice este posibil ..incearca sa fii mai indiferent.Probabil o sperii.
Succes!

| BadAngel3 a răspuns:

Sa o lasi balta.
Fata ti-a spus deja foarte clar ca nu doreste nici-o relatie cu tine, in afara de cea de prietenie.
Treci mai departe, chiar daca o placi.