Hmm Ar fi nasol..eu ma inteleg mult mai bine cu baietii deoarece ei iti dau sfaturi bune, nu sunt gelosi daca iti sta o rochie bine pe tine, te ajuta cand ai nevoie, este mereu alaturi de tine, nu spune secretele tale..deci pentru mine daca baietii ar fi invizibil ar fi total nasolll!
Tu m-ai lipseai aici .
Sunt omniprezent mai.
Am inteles.
Stiu ca sunt "sufletul" topicului.(al naibii de modest sunt ).
Nu-ti place prezenta mea?
Da bineinteles ca imi place >: D
Cum de?:O
Ca ai cu cine vorbi or something else?
Parerea ta care ar fi totusi?
Hmmm.Paiii daca as fi invizibil mi-ar place sa sperii fetele seara tarziu cand sunt singure in camera, sa le ascund fardurile si instrumentele de machiat, sa le ascund cate un pantof din fiecare pereche si multe altele.
Doar astea imi trec prin cap deocamdata.Stiu,sunt mai rau de fel dar imi place sa tachinez o fata
Sper sa patesti si tu ceva asemanator >: P.
Cred ca nu sa postat raspunsul anterior .
Oricum, sper sa patesti si tu ceva asemanator si sa exista o fata invizibila si pentru tine > : P.
Succes la bac boy! :*
Eu am deja o fata care ma tachineaza si enerveaza...SORMEA.
Mersi mai, succes si tie(daca esti ultimul an ca am vazut ca esti in 92 nascuta ) :*
Daca vrei lasa-mi un e-mail si iti voi spune chestia cu 92 , oricum ai dreptate.
Iar daca nu vrei, succes la bac, fac pariu ca vei avea nevoie .
))))))))))))
Esti criminal ma cartofule).
Din filmele de groaza se trage asta
Succes frate maine la teza.Eu am luat 6 in ea ca am folosit wi-fi si am cautat pe google Morometii ca altfel eram mort.
Frate...Eu dau anul asta bacul. Sunt profil mecanic.
E bine ca esti hotarat si ca stii ce vrei. Tine-o tot asa
Donsoara, 1 rand cred ca nu te-ai exprimat corect fata de ce ai gandit in acel moment. Si nu, nu m-am gandit mult la aceasta intrebare, ar trebui sa ma gandesc ce intrebare sa postez pe TPU? Daca nu iti este pe plac intrebarea, nu te bagi in seama si gata. In orice caz ai vrut sa pari dura si inteligenta dar nu ti-a iesit, pacat.
Eu m-am exprimat destul de bine, problema e la tine.
Cred ca ai facut romana cu femeia de serviciu.
Si cine ma rog a spus ca nu mi-a iesit? Tu? Doar tu? Nesemnificativ.
Ce nasol de tine.
Sa spui ca am facut romana cu femeia de serviciu, asa cum spun putanii astia din zilele noastre? Cred ca poti mai mult.
Si pana la urma asta e o prostie mare, sa comentezi asa la o intrebare, nu te-am intrebat pe tine personal asa ca n-ai de ce sa te bagi. Si stii ce e semnificativ? Faptul ca dintre atatea fete tu esti singura care comenteaza, oi fi tu mai cu moft...
Bună. Păi nu cred că ar fi tocmai bine. Poate unii băieţi sunt ei mai razbunători dar am prienteni (băieţi) cu care mă înţeleg mult mai bine decât cu prietenele mele. De exemplu, la şcoala stau în bancă cu un băiat. Nu am cuvinte. Mă ajuta mereu, in orice problema aş avea, imi dă sfaturi, imi este ca un frate. Nu cred că ar fi chiar frumos dacă băieţii ar fi invizibili. Să ne bucurăm de lume aşa cum e ea că e buna şi aşa.
Aici or sa se bage baietii mult ^_^
eu mi-as plati tot ce nu e apreciat, daca as fi invizibil
Ma bag si eu, desi nu sunt si nu as vrea sa fiu fata.
Imi imaginam acum un scenariu in care doua sau mai multe fete stau la o masuta intr-un mall si discuta despre baieti. As fi stat o vreme si as fi ascultat, apoi as fi inceput sa raspund in locul lor la intrebari sau sa rad la glumele lor. Si ma gandeam la ce reactie ar avea daca ar auzi o voce de barbat langa ele dupa tot ce au discutat. Nu sunt misogin, dar, cred ca nu as mai merge nici macar pe trotuar de frica sa nu ma calce vreo femeie cu masina. Si nu s-ar intampla nimic rau daca am fi invizibili. Ati invata sa acceptati un baiat dupa sufletul si caracterul lui, nu neaparat dupa aspectul fizic. Marimea n-ar mai conta neaparat, ci doar calitatea actului
Oricum omul se adapteaza repede. Probabil va vor creste inca un set de urechi pentru o identificare mai precisa a persoanei de langa voi, nasul se va mari pentru a ne mirosi mai bine, va vor creste inca vreo 10 degete pentru a ne simti mai bine si veti umbla toate cu arme dupa voi in caz ca vrea cate vreun idiot sa profite de voi.
Ah, sa nu uit. Misandrele si lesbienele vor fi foarte fericite.
Bine ai venit in lumea noastra .
Sa te calcam cu masina? Niciodata, fi optimist .
Si va apreciem, de fapt va APRECIEMMM enorm, dar nu va da-ti seama.
Ah...si ca sa nu profite vreoun idiot de noi, ne vom inconjura cu tepi, sarme etc.
Stiu ca ne apreciati, dar nu si cand ne aveti. Ai de gand sa mergi inconjurata de tepi si sarma? Cantaresc alea cat voi. dar, va veti adapta. va veti face mai mari si mai solide decat un barbat
Pai mai bine sa nu risc, nu ?
Si nu-i nimic, stai linistit...in acest fel va putem da si noi "la pamant" .
Da, mai bine sa nu risti. Dar cum ne veti da "la pamant" daca nu ne puteti vedea? hehe
Odata si odata tot va prindem.
Da, dar poate-l prinzi pe cel nevinovat.
Nu conteaza, nu scapa niciunul.
Ce făceam și de obicei..beam bere, mergeam la cârciumi, fumam țigări până-mi venea rău..chestii obișnuite..maare chestie, o lume fără băieți.și cu băieți, și fără ei, tot aia e.
Ne-ar *** pe la spate, si la propriu si la figurat ... scuze pentru limbaj.
Iti dai seama, poate ne-am "reprofila" noi fetele .
Ai simti ca ceva te inteapa. si nu stii ce ))) hahaha! nu ar mai fi fun deloc.
Ma numai unu sa nu devina invizibil atat. de restul ma doare`n paispe ...
mda. ar fi o lume interesanta impart ita in 3 ...
1.grupul fetelor normale
2.grupul fetelor emo, rockerite s punkiste
3.grupul pitipoancelor si tarfelor
beausingurlamasamea întreabă: