Era mai bine daca nici unul din voi nu faceati schimb de parole. O relatie trebuie sa mearga pe incredere si respect nu pe controlate. Ce ai sa faci ai sa o controlezi toata viata? Mai bine vorbesti cu ea sa ajungeti sa mergeti pe incredere nu pe controlate!
Daca te va insela mai devereme sau mai tarziu iti vei da seama. (atunci poti sa te iei de ea).
Daca vrei sa faci rost de parola ei procedeaza si tu altfel gen:,,-Iubita am incercat sa intru putin la tine pe facebook si nu a mers, ti-ai schimbat parola?''
Sau direct
,,-Iubire s-a intamplat ceva? Am vazut ca ti-ai schimbat parola de facebook.''
Corespondenta personala, fie ea si electronica de tip facebook, trebuie sa ramana personala si nu trebuie violata de nimeni. Faptul ca tu accepti sa-ti dai parola, nu-ti da dreptul asupra parolei prietenei tale.
Heei, intreab-o daca si-a schimbat parola, de ce a facut-o si desigur cereo, ea o are pe a ta si nu-i corect! Sau schimb-o si tu.
Schimb-o si tu
chiar esti interesat ce vorbeste ea pe facebook si cu cine?
realitatea e mult mai importanta, cred ca nu iti convine sa o conduca unu acasa, dar daca vorbeste cu ea pe facebook nu e mare lucru...
Ai incredere in ea. Faptul ca si-a schimbat parola fara sa-ti spuna denota faptul ca te iubeste sincer.
Schimbul asta nu e o idee buna. Schimb-o si tu pe a ta si nu zice nimic. Las-o pe ea sa zica ce e de zis.
Fata te-a fraierit la modul cel mai penibil nu imi vine sa cred. scuza-ma dar trebuie sa fi prost/tampit/idiot/toate jignirile posibile sa ii dai partenerului tau parola de la contul tau e intimitatea ta
Mare greseala ati facut. Schimba ti si tu parola si aveti respect fata de intimitatea voastra. Increderea e un lucru important intro relatie si clar voi nu aveti asa ceva
Voi faceti schimb de parole ca si cand ati merge la piata si ati cumpara rosii, castraveti, vinete. Nu e nimic de comentat pentru ca prostia voastra e in floare. Si voi vreti sa fiti tratati ca adulti... Vai de casca voastra.
AlexEjmecheru întreabă: