| Xulescuu a întrebat:

Acum o luna jumate m-am despartit de o fata pentru ca am vazut la ea pe messenger din greseala daca pot spune asa o convorbire cu un baiat care m-a deranjat, ea incercand sa ascunda asta in trecut dar mai mult mi-a dat de inteles ca ma minte cu ceva. Erau vorbe de genu : " noapte buna pui, te ador ". Am fost cu tipa 3 luni si 3 saptamani. Inca sunt foarte apropiat de ea si ea de mine. Inca tin foarte mult la ea si n-am reusit s-o uit, dar nici n-am vrut. In ziua in care m-am despartit am sunat-o si plangea la telefon, cand sa inchid mi-a spus " Te iubesc mult " iar eu i-am zis ok pa pa si am tratat-o cum m-a tratat si ea pe mine. Azi mi-a zis, dupa o luna si ceva ca vrea sa ne impacam iar eu am refuzat. Acum... nici eu nu stiu daca am facut bine pentru mine sau pentru noi ce-am facut... Voi ce ati face in locul meu. Am 17 ani si ea 16

Răspuns Câştigător
| Ekcstsy a răspuns:

Am trecut prin chestia asta oarecum, si mie mi-a facut din nou dupa ce am iertat-o. Decat sa stai sa te chinuie gandurile oare ce face oare cu cine vorbeste... mai bine lasa situatia cum este. Nu vei mai putea avea incredere in ea 100% orice ar face. Succes. Dpa 3 luni de zile te iubeste? Sa fim seriosi dupa ce il adora pe ala pe tine te iubeste...

3 răspunsuri:
| Xulescuu explică:

Multumesc Ekcstsy, asa am sa fac. Pana la urma daca si prietenele ei mi-au spus ca ea m-a pierdut pe mine nu eu pe ea...O sa vada cu trecerea timpului ca intr-adevar regreta ce-a facut.

| gabi1203 a răspuns:

Ai facut bine ca ai refuzat-o....Increderea este punctul forte intr-o relatie. Exact cum zicea Ekcstsy,mereu te vei intreba oare ce face, unde este, cu cine...E greu cand iti este inselata increderea, mai ales cand tu ai pus suflet si ti-ai dorit o relatie frumoasa.O continuare va fi umbrita de indoieli si, chiar nu merita.Vei trece peste asta gandindu-te ca vei intalni o persoana care te merita.Esti la varsta la care trebuie sa traiesti clipa, tineretea si sa te bucuri de anii astia.Bafta

| Cosmy_Cosmin_1990 a răspuns:

Sincer sa fiu... trebuie sa o faci intr-adevar sa iti dovedeasca ca te iubeste si sa fii sigur ca nu mai are legatura cu acel baiat... ai putea pune o fata o preitena dea ta sa o intrebe ce mai simte pentru tine si pentru celalat baiat :p bafta ^^' (sper ca am fost de ajutor thinking )