Am trecut prin chestia asta oarecum, si mie mi-a facut din nou dupa ce am iertat-o. Decat sa stai sa te chinuie gandurile oare ce face oare cu cine vorbeste... mai bine lasa situatia cum este. Nu vei mai putea avea incredere in ea 100% orice ar face. Succes. Dpa 3 luni de zile te iubeste? Sa fim seriosi dupa ce il adora pe ala pe tine te iubeste...
Multumesc Ekcstsy, asa am sa fac. Pana la urma daca si prietenele ei mi-au spus ca ea m-a pierdut pe mine nu eu pe ea...O sa vada cu trecerea timpului ca intr-adevar regreta ce-a facut.
Ai facut bine ca ai refuzat-o....Increderea este punctul forte intr-o relatie. Exact cum zicea Ekcstsy,mereu te vei intreba oare ce face, unde este, cu cine...E greu cand iti este inselata increderea, mai ales cand tu ai pus suflet si ti-ai dorit o relatie frumoasa.O continuare va fi umbrita de indoieli si, chiar nu merita.Vei trece peste asta gandindu-te ca vei intalni o persoana care te merita.Esti la varsta la care trebuie sa traiesti clipa, tineretea si sa te bucuri de anii astia.Bafta
Sincer sa fiu... trebuie sa o faci intr-adevar sa iti dovedeasca ca te iubeste si sa fii sigur ca nu mai are legatura cu acel baiat... ai putea pune o fata o preitena dea ta sa o intrebe ce mai simte pentru tine si pentru celalat baiat :p bafta ^^' (sper ca am fost de ajutor )