| prs0396 a întrebat:

Salutare. Acum o ora am facut sex cu iubita mea. N-am folosit prezervativ. Am ejaculat afara. Apoi dupa, m-am sters si iar i-am bagat-o l. N-am ejaculat deloc in ea. Dar mi-e frica, pentru ca este vorba de lichidul preejaculator. Mi s-a scurs putin... credeti ca este cazul sa fi ramas? Sunt terminat. Iar daca e, ce pot face?

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Daca nu esti sigur stapan pe ejaculare atunci nu o fa neprotejat, trebuia sa folosesti prezervativ

| Alrawan a răspuns:

Been there, done that. Am trecut prin aceaşi panică cu iubitul meu, dar e ok acumlaughing Păi să facă un test de sarcină la 3 săptămâni după ultimul act sexual, după ce îi trece ciclul, şi o să fi-ţi siguri. Dacă totuşi ar fi să rămână, sunt nişte pastile care crează avortul, că presupun că nu vrea avort chirurgical, pentru că şansele de a mai avea copii pe viitor sunt foarte scăzute. Nu ştiu preţul lor, dar oricum funcţionează în prop. de 98%, dar trebuie luate în primele 2 luni de sarcină. Sau. un băiat spunea că a lăsat-o pe prietena lui însărcinată din greşeală, dar i-a spus cineva ca să o pună să facă tracţiuni dar multe şi dinalea foarte bine făcute, să tragă tare, şi să îşi ia un pumn în burtă happy e o prostie, ştiu, dar a funcţionat. Asta e în caz că na, nu vrei să afle părinţii. (NU SUSŢIN AŞA CEVA! spuneam doar ce am aflat şi eu). Dar oricum data viitoare, folosiţi oţet. Adică ea să se spele cu oţet, e pentru sarcinile nedorite şi omoară spermatozoizii. Un cuplu au fost 1 an şi ceva împreună şi au făcut-o tot timpul fără prezervativ, şi de fiecare dată se spăla cu oţet şi nu a rămas happy Dar îţi urez succes. big grin

| corbulalbrosu a răspuns:

Intotdeauna dupa ejaculare in canalul din penis numita uretra ramane o oarecare cantitate de sperma lipita de peretii acestuia, deoarece sperma in momentul producerii este vascoasa si foarte aderenta, "lipiciosa". Aceasta sperma nu se poate indeparta din canal/uretra prin stergere/spalare decat cu ajutorul urinei, deci prin urinare. Dupa circa 5-10 minute de la ejaculare, aceste ramasite de sperma incep sa devina fluide si incet incet sa se scurga din penis si in cazul unei a 2-a reprize de sex sa ajunga in vagin, deci nu este vorba de lichidul preejeculator ci chiar de sperma. Daca iubita ta este in perioada fertila sau de ovulatie, probabilitatea ca in aceasta situatie sa se formeze o sarcina este chiar foarte mare deoarece cantitatea de sperma este mai mult decat suficienta. Deoarece afirmi ca : ""Mi s-a scurs putin ...crede-ti ca este cazul sa fi ramas?"" imi intareste convingerea ca tu chiar te-ai scapat asa un pic/putin in ea. In cazul in care iubita ta stie/este sigura ca nu este in perioada de ovulatie poate fi convinsa ca posibilitatea unei sarcini este foarte mica, nesemnificativa insa in caz contrar ar fi indicata folosirea pastilei de a 2-a zi. Intro asemenea situatie, discutia cu un medic ginecolog ar fi extrem de utila pentru a afla parerea acestuia in aceasta privinta. Multa sanatate.

| Emilian65 a răspuns:

Dupa primul act sexual, chiar daca te-ai sters pe capul penisului, pe teava lui au ramas spermatozoizi viabili care pot duce la aparitia unei sarcini. Deci daca te-ai sters pe capul penisului si l-ai bagat in vagin este posibil ca iubita ta sa fi ramas gravida. Deci, este bine sa va anuntati parintii ca dupa 9 luni veti fi si voi parinti si sa se pregateasca de botezul nepotelului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la farmacie si i-ai pilula de a 2a zi. vorbeste cu farmacista despre ce nelamuriri ai.