Curva. Ce pot să cer? Înainte de relație i-am zis că am scolioză, probleme la inimă, atacuri de panică și strabism. Eu am făcut totul să o fac fericită și uite ce primesc în schimb.
Cred ca din cauza problemelor te-o lăsat. Ori ca o dat de unul mai ok, fie i-a zis masa sau altcineva sa te părăsească. De disperata o fi stat cu tine, altfel nu se încurcă de la început. Ai nevoie de una cu probleme, una fără probleme de sănătate sa te înțeleagă rar întâlnești.
Alea cu probleme nici măcar nu ies din casă. Deci e imposibil să găsesc.
Greu de găsit dar nu imposibil. Poate pe o aplicație de dating, doar ca ai concurenta mare... or sa aleagă tot unul mai ok, chiar de sunt invalide. Fie se ascund cum spui tu sau nu duc lipsa de pețitori. Mie îmi e greu sa cred ca o tipă cu probleme de sănătate nu e afectata deloc, gen sa aibă viata sociala și o viata foarte normala chiar.
Am aplicații de dating de 2 ani și nimic... În Constanța e foarte greu să găsești o fată fără bășini în cap, iar de mutat în alt oraș, momentan nu pot fiindcă nu am o stare materială foarte bună și mulți bani se duc pe tratamente. Cred că mă voi obșnui cu ideea că voi rămâne singur.
Ca sa vezi, sambata aud ca nu are relatie,, si a sters relatii, azi dimineata am pandit in telefon si si-a afisat relatia inapoi
E curvă. Mai bine îți vezi de job-ul și de banii tăi. Nu îți mai bate capul cu fetele că nu merită.
George0197 întreabă: