| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare!
Acum recent m-am mutat la Brasov!
Si sunt confuz in legatura cu o chestie.
Am cunoscut o fată la acelasi loc de muncă si nu stiu sigur dacă ma place.
De ex, vineri pe 8 aprilie ne-am cunoscut, eu eram schimbul 1 si ea intra in schimbul 2, gen prima data zambeam unul la altul,statea langa o prietenă,ii soptea la ureche si zambea la mine!
Apoi am intrat in acelasi schimb si sta in acelasi cartier cu mine! In fine.
I-am cerut instagramul si mi l-a dat,am gasit-o pe Facebook si am văzut ca e într-o relatie dar de fapt nu putea sa o stearga a zis ea,am iesit ieri cu ea in mall si ne-am plimbat,am fost la un magazin de haine si am stat ceva acolo,era in cabina, imi dadea o pereche de pantaloni si a zis sa ii dau altă mărime si tot asa, apoi am vrut sa mergem in acelasi mall si a zis ca o doare burta ca a mancat prea mult si a zis ca mergem maine adica azi si aud ca nu are chef si a zis din cauza ca i s-a stricat display-ul la telefon! A zis ca nu stie sigur daca mai iese azi sau nu!

39 răspunsuri:
| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Danny28):

Da, unele sunt neatinse. A nu se înțelege toate

A mințit! Ți-a găsit defect sau are pe altul.

| Danny28 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Curva. Ce pot să cer? Înainte de relație i-am zis că am scolioză, probleme la inimă, atacuri de panică și strabism. Eu am făcut totul să o fac fericită și uite ce primesc în schimb.

Cred ca din cauza problemelor te-o lăsat. Ori ca o dat de unul mai ok, fie i-a zis masa sau altcineva sa te părăsească. De disperata o fi stat cu tine, altfel nu se încurcă de la început. Ai nevoie de una cu probleme, una fără probleme de sănătate sa te înțeleagă rar întâlnești.

Alea cu probleme nici măcar nu ies din casă. Deci e imposibil să găsesc.

Greu de găsit dar nu imposibil. Poate pe o aplicație de dating, doar ca ai concurenta mare... or sa aleagă tot unul mai ok, chiar de sunt invalide. Fie se ascund cum spui tu sau nu duc lipsa de pețitori. Mie îmi e greu sa cred ca o tipă cu probleme de sănătate nu e afectata deloc, gen sa aibă viata sociala și o viata foarte normala chiar.

Am aplicații de dating de 2 ani și nimic... În Constanța e foarte greu să găsești o fată fără bășini în cap, iar de mutat în alt oraș, momentan nu pot fiindcă nu am o stare materială foarte bună și mulți bani se duc pe tratamente. Cred că mă voi obșnui cu ideea că voi rămâne singur.

| nyoentox2002 explică (pentru Danny28):

Ca sa vezi, sambata aud ca nu are relatie,, si a sters relatii, azi dimineata am pandit in telefon si si-a afisat relatia inapoi

| Danny28 a răspuns (pentru nyoentox2002):

E curvă. Mai bine îți vezi de job-ul și de banii tăi. Nu îți mai bate capul cu fetele că nu merită.