| Madalyn a întrebat:

Salutare. Ajutati-ma si pe mine cu un sfat va rog.
Eu am aproape 20 de ani si am cunoscut o fata de 16 ani.
Bun, problema este ca nu stiu ce sa fac, sa ma cuplez cu ea, sa n-o fac, habar nu am. Sincer imi este cam frica, ea fiind minora. Nu as vrea sa intru prin belele.
Fete apropiate de varsta mea si care sa-mi placa nu prea mai gasesc sad si m-am saturat sa stau sa astept. Toata iarna am stat singur.
Cred ca m-as putea imprieteni cu parintii ei, dar totusi... ma pot astepta de la orice.
Ce ma sfatuiti sa fac?

4 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Pai daca iti place fata, eu zic sa stai cu ea.N`ai in ce belele sa intri decat daca ii faci ceva rau.

| bettiebeaver a răspuns:

Daca ea este de accord sa fiti impreuna, nu vad care este problema. Ar trebuii sa vorbesti cu parinti ei, inainte. happy

| cristi_3894 a răspuns:

Daca esti pregatit sa ai putina rabdare cu ea eu zic ca merita. Doar sa nu iti bati joc de ea.
Gandeste-te ca o sa ii influentezi foarte mult viata, deci comporta-te cu grija cu ea.

| NatureSelf a răspuns:

Amice, atat timp cat tu esti matur, trebuie sa fii si constient, foloseste-ti si capul, nu numai inima. Poate fii ea cum este, dar important este sa va intelege-ti, Nu exista iubire fara compromis. Fa cum iti spune inima. asa e cel mai bine.