Maa. sa intri pe el sa-l intreb daca sunteti impreuna ar fidegeaba si in + te faci tu de ras din moment ce l-ai vazut cu aia si are si poza la avatar, ma rog.tu faci ce vrei dar zic sa nu-l mai cauti sa incerci sa-l uiti pentru ca tu i-ai dat prea multa atentie si a observat ca-si poate bate joc de tine...il iubesti tu il iubesti dar nu fii carpa lui de sters pe jos.o sa se intoarca la tine cand o sa vada ca nu-l mai bagi in seama daca nu din iubire macar din curiozitate sa se intereseze ce e cu fata aia care era disperata dupa el si acum nu mai e.incearca sa-ti faci alt prieten sau pur si simplu concentreaza-te pe alte activitatii sa-l uiti am trecut printr-o situatie asemanatoare daca vrei potis sa-mi dai id tau si vbim pe mess mai mult.si eu am tot 15 ani :*
Nu te-ai prins ca esti doar un "obiect" de care se foloseste decite ori are chef si ocazia? Daca te duceai cu el acolo unde ai ezitat cum spui sigur erai pusa de o "posta" asa intre prieteni.Gasesc deplasata total conceptia ta despre cum sa te prti in anturaj, situatii deosebite si a nu ceda insistentelor baietilor ce doar pe "orizontala" te vor pune daca s-a dus vorba ca ai pus-o deaja cu oricare dintre ei. Poate nu este prea tarziu sa incepi sa iti gandesti comportarea fata de baieti si fata de viitorul tau ce va fi incert in comuna unde locuiesti de indata ce lumea te va sti "rea de musca" greu iti vei face un prieten sau familie.LASA-L NAIBI DE IUBIT tine-te de scoala esti prea tanara sa devii curva satului sau a scolii (dur dar meriti vorbele) deoarece baietii te vor pasa de la unul la altul si doar se vor preface ca te vor prietena de fapt vor doar sex cu tine.Succes si minte multa copil ratacit.
Nu ai inteles mai nimic. a te intinde nu inseamna sex
nu imi sti notele asa ca nu imi zice mie sa ma tin de scoala am intrat la cel mai bun liceu din oras, in cea mai buna clasa. iar eu stau in oras nu intr-o comuna citeste si u mai atent... si apoi sari cu gura pe altii
Sory daca te-am ofensat,gandul meu nu este spre a te educa, nu imi asum acest rol, uneori poti fi absent nemotivat la scoala vieti care include si cei 7 ani de acasa, si apoi degeaba regreti. Uite aici ce spui tu:"" La inceput o incercat sa ma combine cu un prieten de-a lui, normal ca l-am refuzat"" Insa va insista si vei deveni o oarecare pentru el.
Spor la invatatura in ce vrei tu, oricum tot eleva esti si in scoala si in viata si pina nu dai cu capul de prag nu te uiti in sus.