Poti doar sa speri ca ea sa accepte o intalnire, pentru a avea o discutie pe tema respectiva. In caz contrar ai putea avea/purta cu ea o discutie in mediul virtual pe un site de socializare. Orice incercare este binevenita chiar daca rezultatul final probabil este previzibil din start. Succes.
Multumesc,nu cred ca ar accepta o intalnire...mersi oricum.o sa vad ce pot face
S-ar putea ca nici ea sa nu aiba prea clar in minte motivul racirii relatiilor dintre voi.Sunteti adolescenti.Lasati lucrurile asa.
Ai examene anul asta, da'o'ncolo daca face fite! O sa intri la liceu, unde daca esti dragut sau daca iti merge papagalul.o sa poti sa faci preselectie de fete...sa le pui in rastel! Esti tanar..nu prea o sa dureze relatiile la varsta asta...de prin clasa a 11'a, a 12'a o sa apara relatii mai serioase, se mai maturizeaza lumea atunci, o sa vezi! Te las singur sa descoperi! Bafta la "gagici" si nu iti bate prea tare capul! E o varsta la care nici ele nici ei nu stiu ce vor de la o relatie!
Mai copile, lasa funditele ca alea, ca sunt pentru cei de gradinita si eu cred ca tu ai cam depasit varsta lor, invata sa pui problema ca un adult, sau macar ca un om serios, daca vrei sa fii tratat cu seriozitate.
Deci, este indicat si intr-un caz si in altul sa vorbesti cu ea sa afli care este motivul pentru care te ocoleste. Daca fugi de o problema, sa stii ca nu se rezolva singura, asa ca, fii barbat si intreab-o direct.
Cel mai bine ar fi să laşi timpul să rezolve lucrurile. Dar asta ar putea să dureze ceva timp, aşa că, încearcă să afli care a fost motivul supărări lor.
Baftă! Fundă?
Si eu cred la fel.Mersi mult . Daca tot doresti funda ti-o dau, sa nu zici ca sunt rau )
Desi nu pot sa iti dau... :/.nu imi apare funda pentru tine