Poti doar sa speri ca ea sa accepte o intalnire, pentru a avea o discutie pe tema respectiva. In caz contrar ai putea avea/purta cu ea o discutie in mediul virtual pe un site de socializare. Orice incercare este binevenita chiar daca rezultatul final probabil este previzibil din start. Succes.
Multumesc,nu cred ca ar accepta o intalnire...mersi oricum.o sa vad ce pot face
S-ar putea ca nici ea sa nu aiba prea clar in minte motivul racirii relatiilor dintre voi.Sunteti adolescenti.Lasati lucrurile asa.
Ai examene anul asta, da'o'ncolo daca face fite! O sa intri la liceu, unde daca esti dragut sau daca iti merge papagalul.o sa poti sa faci preselectie de fete...sa le pui in rastel! Esti tanar..nu prea o sa dureze relatiile la varsta asta...de prin clasa a 11'a, a 12'a o sa apara relatii mai serioase, se mai maturizeaza lumea atunci, o sa vezi! Te las singur sa descoperi! Bafta la "gagici" si nu iti bate prea tare capul! E o varsta la care nici ele nici ei nu stiu ce vor de la o relatie!
Cel mai bine ar fi să laşi timpul să rezolve lucrurile. Dar asta ar putea să dureze ceva timp, aşa că, încearcă să afli care a fost motivul supărări lor.
Baftă! Fundă?
Si eu cred la fel.Mersi mult . Daca tot doresti funda ti-o dau, sa nu zici ca sunt rau
)
Desi nu pot sa iti dau... :/.nu imi apare funda pentru tine