Nu numai cadourile impresioneaza o fata.Modul de vorbire, simtul umorului, SINCERITATEA, si faptul ca este ingrijit impresioneaza 70% o fata! Bineinteles, si atentia pe care i-o acorda baiatul in procent de 30%! Eu una prefer flori si atentii.In niciun caz cadouri de sume exorbitante!
pa, pa.
Buna unei fete ii place cel mai mult sa primeasc atentie de la un baiat si comportamentul frumos te v-a ajuta sa ajungi la ea. Incerca sa stai cu ea, sa vorbesti!
Sper sa reusesti
Buna, ia-o incetul cu incetul, nu o grabi prea tare, fi natural, comporta-te frumos cu ea, stai in preajma ei, intra in vorba cu ea, arata-i ca o placi, invit-o la o plimbare, ofera-i ceva frumos, o floare de exemplu, fa-i complimente, si asa incetul cu incetul va realiza ca o placi si poate vei avea parte de un raspuns pozitiv din partea ei, bafta!
Zi ma si tu. oh baby. i love you.ma topesc dupa tine sau fai o serenada sti tu de aia:
pam pam pam pam pam pam pam pam
o baby baby :baby baby!
esti tu oare sau nu esti tu oare iubita mea
da esti tu oare sau nu esti tu oare iubita mea!
parabarabam pam paribaribari pa! pam pam!
Pai eu zic sa nu-i duci cine stie ce cadouri, un trandafir ar fi f frumos pentru inceput, pur si simplu spune-i ca o placi, invit-o afara, sau la un film ceva, zi ca e draguta sau ca re ochi frumosi nu stiu, fi tu insati si fi natural. eu una nu vreau sa primesc neaparat cadouri, imi e de ajuns daca se comporta frumos cu mine, e sincer, ma tine de mana, ma face sa rad.fi atent cu ea, tine-o in brate, sarut-o, lucrurile astea vin si de la sine, fetele isi dau destul de repede seama cand un baiat le place, asa ca e de ajuns sa-i faci niste complimente ca sigur isi va da seama.succes
Cel mai bie e sa fi tu insuti.. O fata apreciaza un baiat puternic cu o personalitate puternica si artistica.Cred ca o fata ar fi imprezionata daca ai gati pentru ea sau daca est atent cu ea...important e ca totu sa vina de la sine... fundita?
Nu stiu daca sunteti impreuna dar pentru inceput ar trebui sa ii dai cadouri(flori, ciocolata) doar de ziua ei. Apoi o inviti in oras la un suc, o prajitura, un film si sa ai grija sa ii duci macar o floare dar sa nu exagerezi cu cadourile deoarece va crede ca vrei sa o induci in eroare si sa te folosesti de ea. la sfarsit ii poti spune un compliment cum ar fi: m-am simtit foarte bine cu tine... ceva de genu!
sper ca te-am ajutat!
Pai o floare ajunge. o plimbare in parc o scoti l un suc.restul se sp ce simte
Nu cred ca trebuie sa ii aratsi daruindu`i ceva. vorbeste cu ea si spune`i ce simti pentru ea...asta e cel mai bine.sa nu`ti fie frica.
Bafta.:*
Alinush_5329 întreabă:
anonim_4396 întreabă: