| yanis55 a întrebat:

Salutare Am 1.92m dar mereu mau atras fetele scunde 1.50-1.60 si mereu am cautat relatii doar cu acest gen de fete pentru ca nu mau atras niciodata cele inalte Sau macar medii de statura doar cele foarte scunde recent am cunoscut o fata de 1.55 o plac foarte mult dar ia spune ca nu ne potrivim si nu ne sta bine impreuna iar DACA e sa facem sex la fel va fi de dificil si asta e adevarat intr-adevar nu stiu cum sa fac sa imi fac o relatie pentru ca Mai mereu sunt respins de aceste fete Sau cum sa fac sa imi placa fetele Mai inalte caci cu cele inalte sigur as avea succes dar problema Este ca nu pot cu cele inalte tocmai din cauza ca am problema asta de preferinta cum pot sa îmi schimb preferinta?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Iti place acest gen de fete pentru ca te simti superior.
La sex nu conteaza inaltimea.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nevoie sa-ti schimbi preferinta doar sa-ti cauti o fata care te place asa cum esti, ca nu-i nimic rau in a te indragosti si iubi pe cineva foarte inalt. Mie mi-au placut intotdeauna barbatii foarte inalti si m-am ales cu un sot care are 1.95 happy

| Violleta2022 a răspuns:

Inca ceva ce am uitat sa-ti spun: la sex chiar nu conteaza inaltimea, ca se gasesc pozitii si preferinte si te poti adapta.

| mihai69 a răspuns:

Pentru sex oral, sunt chiar ideale!

| Emilian65 a răspuns:

Dacă vezi ca nu ai succes la fetele scunde, încearcă sa renunti la acest fetish și cauta să-ți faci o relație cu fata înaltă.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Uita-te la fata, nu la inaltime!
Daca o tii pe-a ta, ia-ti o scara la purtator. Cand vreti sa va pupati, pui scara. laughing

| AliGab a răspuns:

Mai cauta. Intalneste fete de toate inaltimile, poate iti va placea si una mai inalta la un moment dat. Si sa stii ca nu inaltimea conteaza, ci cum are sufletul, dar si ce are in minte. Majoritatea fetelor/femeilor minione prefera barbatii mai potriviti de inaltime, dar cunosc si un cuplu, care sunt de peste 40 de ani impreuna, ea 155, iar el 1, 90. In concluzie mai sunt si exceptii. Succes si, nu uita, respecta fata/femeia de langa tine.

| julyjuly2 a răspuns:

Și eu am 1, 60 și mi se pare că is mica dar... Am impresia că băieții înalți caută fete înalte. Și mie îmi plac gen băieții înalți. Dar daca ți-e îți plac fetele mici, caută din alea, pentru că eu îți spun, fetele mici caută băieți înalți, nu de statura mica. Și chiar ești norocos cu înălțimea ta. Eu vreau sa fiu mai înaltă pentru că băieții își bat joc de mine că is mica. Dar tot nu cresc