Iti place acest gen de fete pentru ca te simti superior.
La sex nu conteaza inaltimea.
Nu-i nevoie sa-ti schimbi preferinta doar sa-ti cauti o fata care te place asa cum esti, ca nu-i nimic rau in a te indragosti si iubi pe cineva foarte inalt. Mie mi-au placut intotdeauna barbatii foarte inalti si m-am ales cu un sot care are 1.95
Inca ceva ce am uitat sa-ti spun: la sex chiar nu conteaza inaltimea, ca se gasesc pozitii si preferinte si te poti adapta.
Dacă vezi ca nu ai succes la fetele scunde, încearcă sa renunti la acest fetish și cauta să-ți faci o relație cu fata înaltă.
Uita-te la fata, nu la inaltime!
Daca o tii pe-a ta, ia-ti o scara la purtator. Cand vreti sa va pupati, pui scara.
Mai cauta. Intalneste fete de toate inaltimile, poate iti va placea si una mai inalta la un moment dat. Si sa stii ca nu inaltimea conteaza, ci cum are sufletul, dar si ce are in minte. Majoritatea fetelor/femeilor minione prefera barbatii mai potriviti de inaltime, dar cunosc si un cuplu, care sunt de peste 40 de ani impreuna, ea 155, iar el 1, 90. In concluzie mai sunt si exceptii. Succes si, nu uita, respecta fata/femeia de langa tine.
Și eu am 1, 60 și mi se pare că is mica dar... Am impresia că băieții înalți caută fete înalte. Și mie îmi plac gen băieții înalți. Dar daca ți-e îți plac fetele mici, caută din alea, pentru că eu îți spun, fetele mici caută băieți înalți, nu de statura mica. Și chiar ești norocos cu înălțimea ta. Eu vreau sa fiu mai înaltă pentru că băieții își bat joc de mine că is mica. Dar tot nu cresc