| Adrian_Denis_1990 a întrebat:

Am 12 ani si sunt in clasa a 6 a si imi place de o fata mai mica decat mine cu 1 an! Din clasa a 2 a noi ne hartuiam si printr-o gluma facuta unui coleg sa ii spuna iei : ca imi place de ea! si cu timpu mam atasat de ea! Cand ma duc la ea stam de vorba...si imi spune adeesea : de cine imi place? stiu ca si ei ii place de mine dar chiar nu stiu ce sa fac si ii spun mereu : nu imi place de nimeni sad Ce sa fac? Dau fundita!

Răspuns Câştigător
| ChopilNeBun a răspuns:

Joaca`te...spune-i chestii de genu` ' da imi place de o fata' si incearca sa o descrii, dar descrio pe ea. si daca nu se prinde spune-i ca o cheama la fel sau spune-i direct, adica daca si tu crezi ca te place nu vad unde ar fi greseala. Mult succes :*

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pentru tine e cam mica, e si minora. De ce nu incerci cu cineva care are experienta, ca doar esti barbat, nu?

| Cornellp a răspuns (pentru neutrino):

Dragostea nu are virsta si nici nu sunt la diferente mari de virsta, cred ca e mai normal un baiat clasa 6 cu o fata clasa 5. Spune-i ce simti si daca si ea te place atunci spune-i ca vrei sa fiti impreuna. Invit-o la un suc, in parc.

| neutrino a răspuns (pentru Cornellp):

Cred ca bati usor campii sau ai gresit adresa.

| Klews a răspuns:

Buna! Eu sunt fata si am 13 ani, dar iti zic ceva: si eu am fost intr-o situatie asemanatoare cu a ta.Mie mi-ar placea ca un baiat sa ma scoata la plimbare mai pe seara, sa ma tina in brate, sa ma sune zilnic si sa fie cu mine intotdeauna. Intr-o zi cand e mai calma, zii c-o iubesti: daca zice Da, e super! Daca zice nu, profita de tine. Sper ca ajuta big grin

| GeannyCatty a răspuns:

Spune-i ca o placi si ca vrei sa fa-ti impreuna... daca te place cum spui tu va accepta. Sau daca esj timid poti sa pui un amic sa o intrebe daca vr sa fie cu tine

| Adrian_Denis_1990 explică:

O sa incerc variantele! care va reusi?( si sper asta ) o sa dau funda! :X

Asta vreau sa fac dar faza este ca nu prea am curaj! cand sunt in preajma ei ma emotionez big grin

Ok... am sa incerc

CopilNebun! am sa incerc! si am sa iti dau fundita! raspunsul tau este cel mai bun sfat! chiar daca nu va merge ....asta este!