Joaca`te...spune-i chestii de genu` ' da imi place de o fata' si incearca sa o descrii, dar descrio pe ea. si daca nu se prinde spune-i ca o cheama la fel sau spune-i direct, adica daca si tu crezi ca te place nu vad unde ar fi greseala. Mult succes :*
Pentru tine e cam mica, e si minora. De ce nu incerci cu cineva care are experienta, ca doar esti barbat, nu?
Buna! Eu sunt fata si am 13 ani, dar iti zic ceva: si eu am fost intr-o situatie asemanatoare cu a ta.Mie mi-ar placea ca un baiat sa ma scoata la plimbare mai pe seara, sa ma tina in brate, sa ma sune zilnic si sa fie cu mine intotdeauna. Intr-o zi cand e mai calma, zii c-o iubesti: daca zice Da, e super! Daca zice nu, profita de tine. Sper ca ajuta
Spune-i ca o placi si ca vrei sa fa-ti impreuna... daca te place cum spui tu va accepta. Sau daca esj timid poti sa pui un amic sa o intrebe daca vr sa fie cu tine
O sa incerc variantele! care va reusi?( si sper asta ) o sa dau funda! :X
Asta vreau sa fac dar faza este ca nu prea am curaj! cand sunt in preajma ei ma emotionez
CopilNebun! am sa incerc! si am sa iti dau fundita! raspunsul tau este cel mai bun sfat! chiar daca nu va merge ....asta este!