| Lipalipa a întrebat:

Salutare, am 13 ani și am o problemă serioasă, când penisul meu nu este sculat îmi iese capul afară fara nici o problemă, când este sculat nu pot deloc, oare ce am pățit?(Îmi cer scuze pentru exprimare)Dau funda

4 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu ai pățit nimic. Lasă-l în pace, nu este nici o problema care sa te îngrijoreze.

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Penisul unui baiat/barbat ar trebui sa fie decalotabil in orice situatie. Pielea (preputul) sau pielea care acopera glandul nu ar trebui sa fie stramt in nicio situatie. In erectie si mai putin. Eu as vorbi parintii si poate incercat o vizita la medic. Eu sunt pro decalotare a penisului. Este o proces de durata, dar care daca se face regulat la un moment dat preputul va tinde sa ramana in spatele glandului si in acest fel sa nu-l acopere. Nu vor mai fi probleme cu smegma, este mai estetic, poate si mai masculin (cel putin din perspectiva fetelor/femeilor). Educatia sexuala primita in familie este foarte importanta. Acum tinerii isi evita parintii si nu discuta deschis in familie despre sex. Cica e tabu. O idiotenie, dupa parerea mea. Tinerii isi fac educatia sexuala privind productii pentru adulti, care sunt atat de toxice, pline de exagerari.
Asadar: du-te si vorbeste deschis cu ai tai despre asta. Este corpul tau si nu vei dori sa ai probleme cand vei fi matur cu aceste lucruri. Sexul nu este tabu intr-un camin in care oamenii au o minima educatie si o minima deschidere. Sper sa te fi ajutat si sa te incurajez sa vorbesti cu ai tai.

| LuciLuci2 a răspuns:

Întreab-o pe mama ta.

| Urtestu0Pureu a răspuns:

Dar de ce la 13 ani?