Salut. Inteleg din ce spui ca esti un tip normal. E firesc sa ai emotii in prejma fetelor, la 15 ani.
Incerca sa le atingi "nevinovat" inainte sa le pupi, nu te feri sa le iei de mana sub diferite pretexte. Dechide diferite subiecte de conversatie cu ele. De exemplu, daca vrei sa o ibratisezi pe una din ele, prefa-te bucuros ca o vezi si zici: "Ooooo de cand nu te-am mai vazut, se usca inima in mine de dor". Apoi, teatral, mai in gluma, deschizi bratele a imbratisare si razi. Daca se apropie, ia-o in brate, o strangi moderat la piept si apoi te indepartezi si-i intinzi mana si zici ceva de genul "Hai sa mergem in parc/cofetarie/ bar!" Vezi cum reactioneaza si incet incet iti depasesti si tu emotiile generate de apropierea de o fata! Bafta!
In primul rand axeaza-te doar pe o fata. Care te atrage cel mai mult si care iti place. Si incepi sa te apropii de ea, vorbiti, iesiti la un suc, cafea, film...Incetul cu incetul o sa te acomodezi si o sa vezi ca o sa fie altfel cand ai si tu o iubita cu care sa iesi, sa vorbesti. si altele . Incearca sa scapi de timiditate si totul o sa fie bine.
Daca te iau fetele in brate e de bine totusi, e de rau ca unii ca si mine suntem
timizi si eu am incercat sa nu mai fiu dar nu reusesc, sper ca intr-o buna zi sa ma schimb si eu si tu