| joselu41 a întrebat:

am 16 ani si am cunoscut o fata de aceeasi varsta. si vreau sa o impresionez de la prima intalnire ce credeti ca ar fi bine sa ii dau? flori? o inima din plus? chiar nu am idei.

6 răspunsuri:
| PinkLips847 a răspuns:

Iti spun sincer ca cu niste flori o vei impresiona la prima vedere...iar daca te vei comporta foarte frumos cu ea ca un gentelman, si o vei face sa se simta speciala, o vei face sa rada si nu ii vei pune intrebari foarte personale va merge bine pentru prima intalnire.
Ar fi frumos daca ai ajunge tu primul la intalnire, dupa accea sa o conduci acasa, poate sa ii iei un suc sau inghetata. Iar daca o veei intreba cat mai multe lucruri desprea ea iti spun ca ea se va simti bine ca vrei sa stii lucruri noi despre ea. Dar bineinteles si tu trebuie sa te prezinti si sa iti descrii persoana. daca toate merg cum zic eu, s-ar putea sa te alegi si cu un sarut sau cu o viitoare intalnire.
Bafta si sper sa va meargakiss

| hanzelik a răspuns:

Pentru inceput ii poti da un trandafir simplu si o ciocolata sau un ursulet cu o inimioara dar ceva micut, nu mare

| VadTot a răspuns:

Salut prietene:in primul rand asculta sfatul meu si te asgur ca totul poate fi foarte bine! In primul rand vreau sa ti recomand sa incerci sa te mai temprezi si sa te opresti din acest ..nu stiu cum sa ti spun! Dar probabil iti place foarte mult fata respectiva si de aceea s ar putea sa cazi in penilbil..intelegi.Deci linisteste un pic.lasa o mai moale cu impresiile ca s ar putea sa incepi foarte prost ok? o simpla floare te asgur ca i de asjuns pentru prima intalnire un Trandafir rosu cred ca i cel mai potrivit! inimioarele de plus si ursuletii lasale pentru a treia intalnire ok? nu te grabi ca sti ca graba strica treaba ok? in momentul intalnirii incearca sa fi tu insuti sa nu te fortezi"laughingsi sa incerci sa o impresionezi si din cuvintelaughingincearca sa nu vorbesti mult sa o lasi si pe ea sa vorbeasca!~de tinut minte~! incearca sa creada ca vrei sa afli cit mai multe despre ea pune o sa ti povesteasca amntiri din copilarielaughingnu ma refer la ion Creangahappy fa o sa rada foarte mult.dar ai grija nu exagera fi foarte atent cu ea.dar nici aci sa nu exagerezi.ok?

| Costache_Tin_1956 a răspuns:

Respect.

| AxxyAlexandra a răspuns:

O floare ar fi de ajuns, părerea mea! happy