anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, am 16 ani si am penisul de 17 cm, vreau sa stiu daca la primul act sexual mi se va rupe "ața". Please, dau funda.

Răspuns Câştigător
| vocea a răspuns:

Nu cauta raspunsuri lungi si frumos condimentate ci cauta raspunsul scurt si eficient, ata se poate rupe la primul act sau la al 5 lea ori niciodata pentru ca fiecare dintre noi o avem diferita, sunt barbati maturi care nu si-au rupt ata fiindca este foarte elastica, plus ca aceea daca femeua o linge cum trebuie te poate excita mai tare, daca vrei sa incerci sa o rupi incearca cu virgine sau vaginuri stramte si vezi cat de elastica este

7 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ata se rupe foarte rar, si atunci mai degraba de la un sex brutal si fara preludiu, iar vaginul e uscat!
Nu trebuie sa se rupa!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil ca nu

| corbulalbrosu a răspuns:

Frenul ("ata") se poate rupe doar in anumite conditii sau situatii si se considera de fapt ca fiind un "accident" nefericit, care n-ar trebui sa fie dorit de nimeni sa se intample vreodata. Prin acea "ata" care de fapt reprezinta un fel de teaca, trece un vas destul de important de sange care iriga pielita forte fina care acopera suprafata glandului (capului), dandu-i culoare si asigurand si sensibilitatea acesteia. Marea majoritate a barbatilor activi sexual toata viata, traiesc si mor cu frenul ramas intact, poate putin intins/alungit. Un vagin bine umezit si pregatit pentru sex va facilita mereu o penetrare usoara si o "garantie" ca frenul va ramane intact. Acea idee, credinta incetatenita in mintea unor ageamii ca ruperea frenului denota pierderea virginitatii este o mare abertie. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Nu este obligatoriu sa sa rupa ata la primul act sexual.

| seth2016 a răspuns:

Nu se rupe. Astea-s mai mult mituri si legende. In rest vezi mai sus.

| Miihaa a răspuns:

Iubitului meu i s-a rupt

| RazvyEnglezu a răspuns:

Dar tai-o inainte, ce te mai complici. Da la peste cu ea pe Dunare.