Încearcă treptat să îți dai seama daca și ea simte același lucru și fă-ți curaj să îi spui. Explica-i că nu vrei sa strici prietenia voastră, dar tu tii destul de mult la ea și din acest motiv ți-ai dori sa o simți mult mai aproape. Pur și simplu spune-i fără reținere ce-ți trece prin cap atunci, dar simultan spune-i ca nu vrei sa distrugi ceea ce-ati clădit pe parcursul acestor ani. Spune-i că simți asta de ceva timp, însă te temeai ca ea sa nu se supere. Spune-i totodată că nu trebuie să aibă un răspuns pozitiv, nu e neapărat să vrea să fiți împreună, nu e necesar sa vă dați mai mult de o îmbrățișare, doar că tu nu mai puteai tine asta in tine și ai simțit nevoia să i-o spui. Așa o emoționezi puțin și nu cred că se va supăra odată ce i-ai spus că o iubești, nu cred că se va destrama prietenia voastră. Daca e emoționată și i-ai transmis aceasta încredere, spun eu, vei primi un răspuns sincer și de la ea.
Salut!
Dragostea de adolescent poate fi dificilă uneori. E normal și foarte matur din partea ta să te temi că strici prietenia dintre voi, dar nu se va întâmpla asta dintr-un singur sărut. Ia-ți inima în dinți și încearcă, vorbește-i despre ce simți. Dacă uneori ți se pare că te place iar alteori că nu, asta-i din cauză, probabil, că și ei îi este teamă și nu știe cum să-ți vorbească despre ce simte.
Invit-o la o plimbare prin parc, ia-o de mână și deschide-ți sufletul, poate ieși ceva frumos. Vorbește-i din inimă, dacă are aceleași sentimente îți va răspunde, dacă nu, prietenia voastră nu se va sfârși din atâta lucru.
Succes!
Ai grijă ce faci, dacă o să ai o relație cu ea și o să vă despărțiți s-ar putea să nu mai rămâneți prieteni după.
beausingurlamasamea întreabă: