Se mai intampla baza sa nu ramana acoperita. Se intampla si la prezervativele care vin fix, se mai deruleaza ca sunt prea fixe. E bine daca ti-ai pus prezervativ inainte de sexul oral, asa e normal. Nu conteaza ca iubita ta are carii sau nu. Nu poti sa stii ce are si ce nu are. Daca a fost virgina e posibil sa nu fie infectata cu nimic, dar nu se stie. Gonoreea de exemplu se poate lua si de pe clanta de la baie. Baza penisului e uda de la ea nu de la tine. Poti sa stai putin dupa ce termini acolo, dar nu sa ajunga penisul fleasca si apoi sa ramana prezervativul acolo. Atata timp cat prezervativul nu s-a spart nu are cum sa ramana insarcinata. Dar asa grijului cum esti, cred ca ai fost destul de atent asa ca nu prea cred ca e insarcinata. Daca tot persista frica si ciclul nu vine sau eu stiu, puteti face un test de sarcina, e simplu si te scapa de frica. Si vezi ca nu prea e bine sa faci sex in continuare cum ai facut tu de ai povestit in prima parte. Daca penisul iese din erectie scoate prezervativul si cand intra in erectie foloseste altul. Cred ca ti-am cam raspuns la intrebari. Daca mai ai nelamuriri astept intrebari in continuare.
Penisul n-a ajuns fleasca, doar nu mai era asa tare ca inainte, nu iesise de tot din erectie. Prezervativul nu mi-a alunecat niciodata la ea in vagin, decat odata dar nu ma terminasem si era doar putin inauntru, inelu' era in afara vaginului.Mereu dupa ce m-am terminat am tinut de baza prezervativului cand am scos-o, so no problem.Mersi mult! :*
Cel mai sigur este ca dupa fiecare contact sexual sa verificati prezervativul cu apa si atunci vedeti daca era spart sau nu. Sperma din prezervativ nu are cum sa curga deoarece are deja spatiul ala in varf, deci umezeala care o simteai era de la ea. Eu cred ca nu a ramas gravida atata timp cat prezervativul nu era rupt. De obicei cand se rupe, se rupe ca lumea, adica de tot, nu doar o gaurica mica. Se mai intampla ca prezervativul sa se deruleze, dar nu e nici o problema daca il rulezi inapoi, si nu, nu are nici o importanta daca ai mai tinut penisul dupa ejaculare in interior.
Ia-ti un prezervativ mai mic. E important acest lucru, fiindca risti s-o lasi pe prietena ta gravida. Daca e prea mare, poate sa alunece de pe penis si sa ramana in vagin. Si atunci, o sa ai o maare problema.
Nu mi-a alunecat niciodata tot de pe penis, doar putin, ramanand doar baza penisului descoperita pentru ca ii verificam mereu pozitia dar il puneam la loc. Cele de la durex n-am vazut sa fie pe marimi, folosesc Classic sau extra safe banuiesc ca se muleaza pe orice penis, desi diametru' ala scria ca-i de 56 de mm, aia este marimea maxima si nu-i bai sa ai circumferinta penisului de 56 mm
Ai 16 ani si vei fi tata. Felicitari familia ta e si mai mult dezamagita de tine!
Tind sa cred ca nu le-am pus eu corect, ultima data cand am intretinut raporturi sexuale n-am mai avut probleme de genu', cred ca nu il derulam eu de tot.Tin sa mentionez ca am folosit durex classic iar apoi love sex(au fost 2 numere), niciunul dintre cele 2 nu a alunecat deloc de data asta.
lucyaneya întreabă: