Nu te supara ca-ti spun, dar aceasta infectie locala e din cauza igienei intime proaste. Spala-te in zona intima de cel putin trei ori pe zi si tamponeaza cu hartie igienica dupa fiecare urinare. Daca iritatia este mare sau petele ca de arsura sunt dese, atunci utilizeaza o crema hidratanta, chiar si de maini, dupa fiecare spalare. Daca nu se amelioreaza in 4-5 zile, atunci poti merge la doctor.
Nu am de ce sa ma supar atata timp cat tu ma ajuti. Multumesc. Imi fac un dus aproximativ 1 data pe zi, cateodata la 2 zile ca nu transpir sau altceva. Voi incerca ce mi-ai sugerat si sper sa fie eficient.
Sa mergi cat mai urgent la spital sau la un/o cabinet/clinica particular/a pentru a fi consultat de un medic dermato-venerolog sau de catre un medic urolog. Sanatate!
Consulta de urgenta un medic urolog. El este cel care iti poate spune care este problema aperitiei acestor pete care te impiedica sa faci sex.
Cel mai bine ar fi sa te duci la un medic urolog sau la unul dermato-venerolog cat mai repede.
Incearca sa ai si o igiena intima corecta.