| Aleando73 a întrebat:

Am 17 ani si vreau sa va cer si eu sfatul: Am o prietena si totul era roz pana ieri cand a intalnit un alt baiat... si eu am fost putin gelos si inca sunt cu toate ca ea mi-a zis ca nu am de ce sa fiu. Si se poarta putin ciudat adica numai este cum era inainte...
Spuneti-mi si mie ce sa fac sa fie totul ca inainte pentru ca pur si simplu o iubesc prea mult pe aceasta fata...

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te duci la ala cu care s-a intalnit si ii spui ca el este un nimeni si sa nu se mai vada cu prietena ta. Asa o pierzi daca nu impui ordine.

| corina10 a răspuns:

Depinde cine este acel baiat... daca este un fost prieten sau unu pe care ea il simpatiseaza este destul de nasol pentru ca va filtra in continuare cu el(in joaca) si de acolo se va ivi ceva mai mult. ce este de facut? vorbeste si tu cu alte fete, fa complimente la o fata pe care ea nu o suporta(prietena ta sa fie de fata) fa-o un pic geloasa ca in acest fel sa simta si ea ce simti tu. daca te iubeste va renunta sa mai vorbeasca cu acel baiat si isi va capta atentia asupra ta si va avea grija sa nu te mai uiti dupa alte fete si sa le faci complimente:p iar daca continua sa vb cu el inseamna ca deja gandurile ei sunt la el.iar

| Alina0491 a răspuns:

Vorbeste cu ea, e prea putin probabil ca acea persoana sa o dea peste cap. Intreab-o ce a facut`o sa se schimbe, de ce comportamentul ei nu mai e ca si acuam cateva zile... daca continua sa fie la fel... sincer trebuie sa o lasi. Esti tanar, ai viata inainte, bucura`te de ea!

| NoChanceForUs a răspuns:

In caz ca o pierzi, cucereste-o din nou.Dar apuca-te de acum.

| Dominicc a răspuns:

... In caz ca o pierzi. sau. te pierde... a pierdut cam tot ce putea fi cel mai frumos.

Ii poti spune ca daca vrea sa aiba parte de multa iubire si fericire, poate sta langa tine. Daca se duce dupa altu. las-o. Ce crezi ca poti tu face? eu nu inteleg, de ce sa o cuceresti daca ea o sa stea cu gantu tot la acela? Bine, ai sansa sa o "recucerssti" dar oare. merita? atata timp cat da atentie si celuilalt, poate e ceva mai mult decat "amic" prieten etc. Ti-am zis, daca vrea sa fie fericita langa unul ca tine ( banuesc ca esti o persoana sociabila, stie sa aprecieze o fata, dar sa nu dea in disperare sa ii faca pe plac) atunci ai tot dreptu sa ii spui ce ti-am scris eu. Ea va alege. Nu prea exista "ca nu prea ai de ce sa fi gelos"
da chiar nu ai daac ai incredere in ea, ea te place numai pe tine

Daca va gresi mereu, renunta, nu ai de ce continua in ritmul asta, timp pierdut degeaba cand ai putea cunoaste o fata mai buna decat ea!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

''S-a intalnit'' in ce sens? Intalnire de dragoste,de colegialitate,din greseala, a abordat-o el sau cum!?

Explica situatia!

In tot cazul, nu ai de ce sa iti faci griji atata timp cat dragostea ta e impartasita!

| missbee a răspuns:

Poate că reacția ta și gelozia fără motiv au făcut-o să aibă rețineri față de tine. Posesivitatea nu e o trăsătură pe care fetele să o aprecieze prea mult. Mai mult, poate fi interpretată ca o lipsă de încredere. Mergi și spune-i că îți pare rău și că ai încredere în ea. Spune-i că gelozia ta este doar o dovadă de dragoste, și se naște din frica de a nu o pierde. Dacă ați avut vreun conflict, cumpără-i o floare sau bomboane de ciocolată, ca împăcarea să fie mai dulce. Tu o cunoști cel mai bine, și știi cum s-o faci să te ierte.
Baftă.

| Dolofănica a răspuns:

Cred ca trebuie sa-i spui asta-n fata. daca nu o faci vei trai cu un sentiment de gelozie