anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare! Am 17 ani. Sunt baiat. Imi cam place de o fata, insa nu stiu cum sa ii spun. Ne stim asa, ne salutam, dar cam atat… Ea are tot 17 ani. O am la prieteni pe Facebook, Instagram, tiktok. I-as da un mesaj, insa nu stiu ce sa ii scriu. De unde sa incep? Cum sa fac? Multumesc!

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Nu îi spune din start ca o placi sau ca vrei o relatie cu ea, facînd asa o vei speria, cere i numarul de telefon da il si tu pe al tau, si stabiliti sa iesiti impreuna undeva la un suc la o cafea, asta daca ea accepta sa face ti schimb de numere de telefon, daca ea nu vrea sa i ti dea numarul atunci nu ai nici o șansa cu ea nu este interesata de tine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să începi cu - îmi cam place de tine.

| Emilian65 a răspuns:

La primul salut pe care i-l dai o opresti si ii spui direct ca o iubesti si vrei o relatie cu ea.

Răspuns utilizator avertizat
| TheStrategist a răspuns:

Îi spui direct că o placi dacă o cunoști de ceva timp. Dacă nu, încearcă să o cunoști mai bine, discută cu ea.

| LostForForever a răspuns:

Spui ce simți tu cu adevărat pentru ia.

| Elenaaa1111111128383848383838383838 a răspuns:

Eu zic sa incepi cu un buna un ce faci și sa vezi dacă și ea își da interesul după asta poți sa ii spui dacă vrea sa iesiti undeva și sa ii spui ca o placi și dacă ar vrea sa fiți impreuna dar nu forța lucrurile și lasă le sa curgă?

| GigelSpargatorulDuci a răspuns:

Ai putea sa incerci sa te imprietenesi cu ea mai bine si apoi sa ii confesezi sentimentele tale.
dupa un timp de flirting intreb-o daca vrea sa fie Iubita ta...