| LillyOfTheSunset a întrebat:

Salutare,am 19 ani si mi-am pierdut virginitatea acum 3 saptamani.a durut foarte tare deoarece nu a existat preludiu foarte mult si nu am avut cea mai indicata pozitie.Problema este ca a doua zi a inceput sa imi curga sange abundent si a tinut in jur de 4 zile.Ma intrebam daca e posibil sa imi fi venit ciclul dupa dizvirginare, precizand faptul ca ciclu de fapt ar fi trebuit sa imi vina acum 3 zile. posibil sa fie ceva schimbari hormonale? sexul a fost protejat.sunt ceva sanse sa fi ramas gravida doar pt ca mi-a intarziat ciclul? Multumesc anticipat, puupici

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice e posibil. Ar trebui sa mergi urgent la un ginecolog sa vada daca nu cumva a aparut alta problema acolo jos.
Daca v-ati protejat, sansele de graviditate sunt minuscule.

14 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Sigur ai 19 ani?

| LillyOfTheSunset explică (pentru neutrino):

Da laughing am precizat varsta ca sa se stie ca am ciclu regulat, dc?

| Alcyon a răspuns:

E posibil sa fi fost vorba de menstruatie. Ar fi bine sa mergi la un ginecolog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai avea rabdare gogu sau ce? de preludiu vorbesc.
ps. sa nu zic idiotu ca observ ca nu prea il durea de tine.

| LillyOfTheSunset explică (pentru anonim_4396):

laughing e ok, nici mie nu imi pasa de el, dar intrebarea mea era alta whistling

| anonim_4396 a răspuns (pentru LillyOfTheSunset):

. halal mod de ati pierde virginitatea. sigur nu ai 15 ani? laughing

Nu dragutule, dupa intrebarile tale inutile tu pari a avea 15batting eyelashes eu sunt singura responsabila de propriile alegeri,iar daca la tine inseamna sa iti pierzi virginitatea cu o persoana pe care o iubesti de cand i lumea si asa mai departe, mi se pare o gandire corecta, dar cam ingusta, asa ca nu mai comenta alegerile altora, nu te privesc.

hee hee bine "draguto", ma bucur ca ti-ai pierdut virginitatea cu unu care nu da 2 bani pe tine, ceva mai bun chiar nu meritai "hee hee "

Asa-i?;;;batting eyelashes ce usor e sa judeci oamenii stand in fata unui monitor, dar hei mersi de ajutor, sa ai o viata faina, sper sa nu mai vbim, dragutule,;;;batting eyelashes

Numai bine si tie.

| Ezeru a răspuns:

In primul rand felicitari pentru pastrarea virginita-ti. Rare pesrsoanele care mai sunt virgine la 19 ani.
Sunt mari sanse sa se fi spart prezervativul.
Cel mai bine fa un test de sarcina.winking

| LillyOfTheSunset explică (pentru Ezeru):

Multumeschappy am uitat sa mentionez faptul ca nu a avut loc ejacularea, am decis sa ne oprim inainte.

| ElectronicPieces a răspuns:

Mai gasesti si fete ca ea...

Testul de sarcina si gata happy

Bafta