anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, am 19 si imi e rusine sa ma duc sa imi cumpar prezervative si lubrifiant, ce sa fac? De fiecare daca cand intru in supermarket ma gandesc sa nu fie cineva cunoscut pe acolo, m-as duce la sexshop dar daca o sa faca vanzatorul de acolo misto de mine? Ce as putea sa fac, eu nu am mai avut prezervative inainte?

Răspuns Câştigător
| xCeline a răspuns:

Te duci si cumperi ca si cum ai cumpara orice altceva. Gandeste-te ca cei care rad de tine ca iti cumperi prezervative nu au prea multa educatie si fac parte din categoria "mie nu mi se poate intampla" aici ma refer la sarcini nedorite si boli cu transmitere sexuala. Daca ai asta in cap atunci cand vrei sa-ti cumperi prezervative nu cred ca te vei mai simti rusinat happy

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce ar face misto un vanzator de un client care ii face vanzare?

| andreia67 a răspuns (pentru suntserios):

E impotriva logicii comertului dar mi s-a intamplat de cateva ori. De aia prefer supermarketurile.

| Emilian65 a răspuns:

Trebuie sa cumperi prezervative si lubrifiant de la supermarket, fara rusine. Este un lucru firesc pentru orice tanar de varsta ta.

| vocea a răspuns:

Este doar in mintea ta, tii se pare ca vanzatorul nu face sex.

| danutzu96 a răspuns:

Daca ai 19 ani, nu o sa se uite nimeni stramb la tine. Poti sa le cumperi si de la farmacie.

| Miss25JK a răspuns:

Comanzi online de pe cora. ro, carrefour. ro, sau eMAG. ro ( eMAG livreaza in toata tara ), cu ocazia asta nimeni nu se mai uita ciudat la tine. Vezi ca sunt si sexshopuri online apropos.

| Stefanismyname a răspuns:

De ce sa-ti fie rusine?