Nu este nimica rau decat sa o faci secadica cu prima usuratica sa nu zic zdreanta, asa mai bine iesi mai mult prin cluburi sa umbli mai mult sa cunosti persoane noi! si sa o faci din dragoste pentru ca atunci te simti cel mai bine si te ismti in largul (PLEASE FUNDITA)?
In mare nu ar fi o problema extraordinar de mare. Iti dai seama ca daca ar afla amicii tai, ar face haz de necaz de asta, asa ca mai nu le-ai zice nimic.
Cu siguranta viitoarea iubita te va iubi foarte mult si te va aprecia mult mai mult.
DN1, du-te acum ca e promotia de toamna-iarna .
Mda s-ar putea sa nu fie ceva bine, lasa ca odata si odata tot trebuie tu sa faci ceva.
Ce aveti ma cu omul respectele mele pentru el ca inca este virgin decat toate carpele care o fac de pe la 14 ani el se pastreaza pentru cineva la care tine mult.
Sexul este o practica necesara si indispensabila, in afara de ceva 'dereglari' hormonale si de personalitate nu cred ca ai nimic
Nuuuuu bravo te felicit cu adevarat ca ai trecut cu brio de pragul de 18 si ai ramas virgin,.NU sunt barbati ca tine care sa fie cu adevarat constienti de faptul ca a nu mai fi virgin este o dovada de prostie, felicitari.O sa iti vina momentul.
Trebuie sa faci cumva, pentru ca acum la 20 de ani e cel mai misto! nu stiu misca ceva, fa-ti o prietena, gata fa-o frate ca... nu e bine
Interesante raspunsuri intreabarea a fost va vad cam cum ganditi problema, anyway chiar daca ar fi fost asa nu cred ca m-ar fi interesat parerea multora...mi-a placut raspunsul tau AnNa cred ca a foat cel mai inteligent
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonim519 întreabă: