Nu stiu ce poti sa faci ...gasiti-va un loc unde sa va mutati impreuna pentru a scapa de parinti. verisoara ta nu are nici o vina ...trebuie sa plecati intr-un loc unde puteti fi si mai fericiti
Feriti-va in continuare de lume. iar cand o sa fiti amnadoi pe cont propriu plecati undeva departe de casa si neamuri ...doar voi doi. unde sa nu stie nimeni ca sunteti verisori! continuati-va relatia de dragoste! bft!
Ascundeti faptul ca sunteti verisor si verisoara. De ce trebu sa le spuneti la toti... Creativa un alt colectiv nu acel pe care l aveti care sa va accpete asa cum sunteti. Nui mare treaba ca sunteti verisori dar nu spuneti la toti acest lucru ca oamenii se maninca intre ei in loc sa se ajute.
Eu zic ca v-au unit singuratatile...adica amandoi aveti cam aceleasi probleme in familie, si, v-ati gasit unul pe celalalt.eu zic ca mai bine ai incerca sa termini aceasta poveste, stiu ca este greu, dar gandeste-te, este impotriva firii! sa zicem ca ramaneti impreuna, si, la un moment dat, o sa vreti sa aveti copii.acei copii pot iesi cu malformatii deoarece voi sunteti rude. sper ca te-am ajutat
Fugitzy in lume fratzilor prima oara am vrut sa sp so lasi ca e varata da asa ia-o de mana si plecatzy departe ca e mai bine pentru aman2
Si eu am un verisor care e cu varmea, parinti stiu dar nu le spun nimic si nici cei care ii cunosc nu le spun nimic, eu nu am nimic in potriva va urez mult noroc iubitiva mult
Timy_Timeea_1984 întreabă: