anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 20 de ani si sunt indragostit de o verisoara, soarta a facut ca si ea sa fie indragostita.
Am facut si sex sau mai bine zis dragoste, aceasta relatie dureaza de 3 ani si suntem fericiti impreuna.
Problema este ca atat parintii mei cat si a ei au inceput sa se prinda ca e ceva neregula cu noi.
Parintii nu sunt asa cum sunt alti parinti, adica ai mei sunt cam anormali, tata umbla cu altele spunand ca sta peste program la servici, iar mama are probleme cu alcoolul.
Parintii verisoarei mele sunt mai mult despartiti decat apropiati adica lucreaza in alt oras, plus decate ori vin acasa se cerata se bat si toata vina este aruncata spre veriosarei mele. Faptul incare ea tr plece de acasa.
Chestia este ca nu stiu ce sa fac sau mai bine spus nu stim ce sa facem. Toti ne spun ca este gresit si ne arata cu degetul.

Un ajutor va rog!

9 răspunsuri:
| Fetita a răspuns:

Eu zic ca mai bine rezolvati pb asta impreuna fara sa le ziceti la parinti daca asa sta treaba cu ei. E pacat ceea ce faceti voi dar nu stiu ce sa zic... Cum am mai zis faceti ce credeti voi ca e mai bine. Am mai vazut cazuri de genul si parintii au cam aflat. In casa fetei nu a mai fost voie sa se pronunte nici macar numele verisorului ei. Aveti grija de voi.happy

| mariy a răspuns:

Daca e verisoara directa, adica grad I cum s-ar spune e pericol in ce priveste viitorii copii daca ii aveti in plan. daca dragostea e tare mare puteti si infia. daca e grad mai departat aveti sanse bune. totul o sa fie ok atita timp cit dragostea si legatura dintre voi e puternica... daca esti sigur pe sentimente poti lupta pentru ele. baftahappy

| mihai_2762 a răspuns:

Frate am citit ce ai scris u de 3 ori pana acum. frate o sa iti spun simplu, scurt si la obiect.fratele meu daca u tii la ea asa cum zici u mai sus eu zic sa lupti pentru relatia ta impreuna cu verisoara ta pentru ca intr-un final omul este lasat pe pamantul asta ca sa lupte pentru el insusi. si nu mai baga in seama lumea lasa-i sa vorbeasca ei vorbesc pentru ca atata stie sa faca romanu si sa arate cu degetu.eu asta am invatat frate romanu este prost crescut atata stie sa faca sa ii vorbeasca pe altii si sa arate cu degetu.iti urez bafta fratele meu chiar daca nu te cunosc esti fratele meu pentru curajul pe care il ai.bafta

| 80Cris a răspuns:

Imi pare nespus de rau! Situatia familiilor voastre se pare ca nu e deloc roz. In privinta dragostei voastre, ce verisori sunteti, de ce grad?

| steluta_7203 a răspuns:

Salut. Va inteleg bine pe ambii verisorii mei tot au o astfel de situatie. 1. Cred ca ar trebui sa hotariti totul amindoi daca ai 20 de ani ar trebui sa ai un serviciu si daca vrei sa fii cu ea ar trebui sa o poti intretine daca poti face lucrul asta ar trebui sa va mutati undeva departe de toti cunoscutii vostrii cu traiul. 2. Dar ceia ce priveste sanatatea viitorilor copii, nu-i nimic rau si nu-i nici un pericol sunt doar povestile bunicii. 3 Dar din punc religios da este pacat relatia dintre 2 rude insa daca DUMNEZEU VA dat dragostea atunci pazitio si nu va uitati la nimic. BAAFFFTA

| Vasysexy7 a răspuns:

Poi da este gresit sa stai cu propia ta verisoara mai exact este pacat.Mai intai trebuia sa vorbiti cu ai vostri si dupa sa faceti ceva ce ee bine pentru voi da nah ista este sfatul meu mik

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

"ai 20 de ani ar trebui sa ai un serviciu si daca vrei sa fii cu ea ar trebui sa o poti intretine" - Şi apoi îmi săriţi cu stupid când spun că femeile sunt materialiste!
Cu astfel de mentalităţi şi cu mentalităţi de tipul "e păcat" nu o să înainteze societatea niciodată!
Luptaţi pentru relaţia voastră, mergeţi la facultate în alt oraş şi mutaţi-vă împreună.
Dacă sunteţi veri primari, încercaţi să nu faceţi copii căci şansele să iasă malformaţi sunt mari!
Spor!

| 80Cris a răspuns:

Da, asta e ideea. Daca sunteti verisori de gradul 1 nu e bine sa faceti copii, daca sunteti de gradul 2 si acolo situatia e un pic complicata, de gradul3...cine mai tine cont, ce pot sa-ti spun, situatia e oricum complicata... aveti grija unul de altul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca ar trebui sa cauti un serviciu, sa cauti un apartamen, si sa va mutati, dar parintilor sa nu le spuneti doar sa scrieti un bilet sa le spui despre relatie si sa le spui ca ai plecat cu ia din tara asa nu o sa va mai caute