| GabrielGB a întrebat:

Salutare am 21 de ani și am început o relație cu o fata dar nu prea este de acord sa facem sex mereu pentru ca dorește sa facem și pegging în aceasta relație iar pentru ia este un lucru esential si normal care îi aduce plăcere într-o relatie din cate mi-a spus ce înseamna pentru ia acest lucru dar ma simt jenat sa fiu penetrat de partenera mea cu toate ca arata foarte bine are forme foarte accentuate si ma atrage mult dar deja a trecut o saptamana de cand suntem un cuplu dar ma tot roaga si vrea sa facem pegging iar când îi spun ca nu ia se supara și nu mai are chef de sex merita sa fac sau nu voi ați încercat și dacă da atunci cum este?

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu îți place sa faci ce vrea ea, cauta alta fata care nu are această dorința.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Peeting asa se numeste nu cum scrii tu, peeting este tradus din engleza o masturbare reciproca tu pe ea ea pe tine, fara ejaculare in vagin fara sex, ea nu te penetreaza ca nu are cu ce, nu are penis doar barbatii au, ea iti face tie laba atit pana iti dai drumul.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca tu nu doresti, atunci e NU.
La fel si cu ea, daca ea nu doreste ceva, e NU.

Te santajeaza gagica asta, dupa numai o saptamana.
Poate gasesti o fata cu aceleasi preferinte ca si tine? Adica sex normal.

| Cristi0temea a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba nu, pegging este un act sexual in care partenera (feminin)penetrează partenerul (masculin) in anus cu un dildo
Cea ce mie unul mi se pare urat

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Cristi0temea):

Multumesc nu am stiut.