Tu esti arab? In fine, faci prea mult caz pentru o fata cu care ai stat o luna si o saptamana. Nu cred ca esti zgarcit, uite ce mult ai scris... Din cate imi amintesc eu, in codul bunelor maniere scrie ca baiatul nu e obligat sa plateasca el de fiecare data, consumatia se poate imparti in 2. De sa fim rele noi fete, ce suntem picate din cer, adevarate printese?
Eu cu logodnicul meu faceam cinste pe rand, fiecare cum avea bani si mai mult el ca era salariat, sau imparteam nota de plata cand era nevoie.
Nu cred ca ai gresit la chestia cu banii, ai dat doar peste o fata materialista din cale afara. Lasa ca trece, si vine alta si cine stie, poate va fi cea potrivita sufletului tau.
Numai bine! Si te rog data viitoare scrie mai putin, adica mai compactat ca sa avem toti rabdare sa citim si sa te ajutam.
Nu am citit decat primele randuri.( e prea mult de citit) PLATESTE tu peste tot si gata!
Frate nu pe baza cinstei se leaga o relatzie... daca ii placea de tine si daca te vroia o dadea dracu de cinste. ei ii trebuia un sponsor nu un iubit ...asa ca lasa`o si treci mai departe nu are rost sa iti pui atatea probleme pentru o panarama
Toata lumea e invatata ca baiatul sa plateasca.De exemplu tu, esti dator sa-i platesti ei consumatia?
Plateste o singura data, spunand la sfarsit ca data viitoare va plati ea
beausingurlamasamea întreabă: