| Crystynuta8998 a întrebat:

Salutare.
Am 33 de ani si sunt îndrăgostită de un bărbat mai in vârstă decât mine.
Are, cred 50 de ani si este însurat si are o fata de 27 de ani.Precizez că m-am interesat de el de pe Facebook,l-am căutat.
Ne-am cunoscut in vara anului trecut,am mers cu autobuzul unde era șofer si atunci m-a abordat,m-a ajutat cu bagajele,mă întrebă de viața mea,cu ce mă ocup,se purta foarte frumos cu mine.
De fiecare dată când merg acasă la mine merg cu autobuzul si conduce el si mereu se bucură când mă vede,mă întreabă dacă doresc ceva,mă atinge pe mâini,ultima oară când a plecat cu autobuzul a claxonat de fata cu oamenii,se comporta că un barbat super îndrăgostit.
Oricum simt că mă place mult,mă admiră mereu,îmi caută privirea.
Întrebarea mea este de ce totuși nu mi-a cerut numărul sa ținem legătura,sau sa îmi ceara pagina de Facebook, Instagram.

Oare nu a îndrăznit să îmi ceara numărul pentru că am fost eu prea retinuta?
Dau funda
Sper sa răspundeți cât mai mulți

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu daca stii ca este casatorit de ce amesteci in familia lui? Ce crezi ca se desparte de sotie pentru tine? Tu vei fi mereu pe locul 2 pentru el, amantă atit, o aventură de care se va sătura rapid, tu vrei doar banii lui asta este clar ca nu il vrei pe el, sigur la varsta lui are burtă chelie poate, dar are bani, asta te intereseaza banul nu cum arată el ca om, stai departe de el ca daca află sotia lui de tine va fi scandal mare intre voi doua, caută ti unul de varsta ta care nu este casatorit si fa ti viata nu umbla dupa ăsta care are acasa nevastă, tu esti sau ai fost casatorita?

| minrest a răspuns:

Nu indrazneste pentru ca considera ca relatia ar fi dezavantajoasa pentru tine, din cauza varstei lui. Daca e dezamagit in casatorie, poti ori sa il incurajezi, ori sa il abordezi tu, cum iti e firea. Dar daca are casnicie fericita, nu ar fi etic. Eu cred ca poti sa il ai.

| minrest a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Da -da, e plin de bani ca sofer pe autobuz, de maruntis, daca se plateste cursa la sofer. Amantele pot fi pe locul unu, doi, trei, iar sotia pe niciun loc in viata unui om. Stai linistit, ca nu se satura el de o fata de 33 de ani asa usor. Era unul la mine la munca, nu mai stiu daca avea chelie, dar avea burta, avea numai bucati bune. Conteaza firea, personalitatea, inteligenta, si conteaza barbatia. Viata e un pic mai complicata decat stii tu.