| SweetBoyBucuresti a întrebat:

Salutare, am 4 ani decat sunt casatorit, relatia merge ok, insa eu imi doresc ceva mai mult pe plan sexual. Vreau mai mult sex decat vrea sotia mea, imi place sa diversific mai mult viata sexuala, insa cu sotia mea nu imi pot implini si realiza aceste dorinte. Ea e mai pudica, mai rezervata, eu mai rebel mai nebun. Ma puteti ajuta cu un sfat?

Răspuns Câştigător
| BlackNights a răspuns:

Oh,deja lucrurile sunt mai complicate daca esti insurat.Adica,nu mai e in regula ca daca nu iti convine sexul cu nevasta sa te duci pur si simplu la alta...ci cel mai bine e sa ii spui deschis,dar fara a se supara. Explica-i ca e ok daca ar incerca sa nu mai fie asa rezervata, pudica pentru ca esti sotul ei, nu unul oarecare cu care face sex la a2a intalnire.Ai grija cum ii spui,pentru a nu se simti prost, si nici sa nu va certati din cauza asta. Poate daca ai rabdare cu ea, si ea va intelege intr-un timp totul va fi cum iti doresti.Sau incercati sa ajungeti la o solutie de mijloc:nici tu sa nu mai fii asa nebun si nici ea asa rezervata.

4 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Conversatia face mult, uneori poate face chiar minuni. vorbeste cu ea si spune-i ce ar fi sa incercam si cutare lucru, poate o sa ne placa la amandoi. avand in vedere ca sunteti si casatoriti chiar nu ar avea motiv sa fie pudica

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Pai eu zic sa vb cu ea...

| Crazyfish a răspuns:

Man,alcoolul s-a descoperit de mult.
Be smart!

| Pirkko a răspuns:

Tu esti cel din poza? Daca da, ti se pare prudent sa te afisezi pe un site ca TPU unde nevasta/prietenii/colegii/vecinii pot sa te recunoasca si sa afle ca nu te simti satisfacut sexual cu sotia ta?