Mai lasa din aroganta ca nu te ajuta la nimic, dimpotriva, poate pune fetele pe fuga!
Nu mai interba "-Cat la suta sunt dragut?" ca asa ceva doar un prost arogant, poate sa intrebe.
Este jenant si ridicol sa intrebi asa ceva fiindca fortezi fata sa-ti raspunda mincinos sau sa te ocoleasca.
Corect este:
"ma placi?"
"ce-ti place la mine?"
sau "cat de mult ma placi?"
Dar in nici un caz nu mentionezi cat de frumos, dragut, destept sau motat esti tu, ca-i aroganta si snobism, iar o fata se poate simtii incoltita si fugii.
Nici nu ma mir ca ti-a dat sanse doar 80%.
Fa-i fetei complimente si fii mai modest in ce te priveste, ca sa ai o sansa la fete.
Pai a fost asa:I-am facut si complimente! Ca e draguta! etc.Prima data ea a inceput sa pun o poza ca 15 intrebari si dupa eu, erau aceleasi.
Conversațiile voastre seamănă cu mj unor copii de 7 ani.
Nu o sa te înveți minte până nu te rănește vreuna așa bine de tot și o să devi ceva mai rece când vine vorba de dragoste și labareli? nimeni nu se îndrăgostește de virgine, trezește te la realitate. Te place că prieten, pentru că vrea să se folosească de tine pentru atenție, da ii place dar nu de tine din păcate. Daca mă întrebi pe mine eu zic să renunți la ea până nu e prea târziu și te atasezi prea tare, concentreazate și pe alte tipe. In special care sunt îndrăgostite ele de personalitatea ta, cine ești tu e mult mai fain așa pentru că nu ți bagi capul.
ag9732476 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: