Buna
intrebare:
Cat de sincer ai fost cand ai spus "pot spune ca am tinut enorm de mult la ea"?
mai citeste-o de cateva ori si o sa iti dai seama dc te intreb
nu spun ca nu ai tinut candva la ea chiar foarte mult. dar acum pana si tu iti dai seama ca e o pierdere de timp, mrg. nu o vezi chiar asa.
dar ea doar se foloseste de tine.
sunt persoane la care nu le place sa fie singure, si au nevoia urgenta de a cauta pe cineva. indiferent de cine ar fi persoana. in momentul ala. oricine e bun! doar sa nu fie singure
ea nu te iubeste cu adevarat. nu spun ca niciodata nu te-a iubit. sunt sigura ca a facut-o. dar acum nu se mai numeste iubire. ea doar si-a amintit ca i-a fost bine candva langa tine. si pana iti gaseste inlocuitor... se multumeste cu tine
iti place sa fi folosit?
se spune. "lasa-l si daca se intoarce te iubeste"
dar iti spun eu daca te iubeste nu pleaca. ea a facut-o de cateva ori deja
e viata ta, nimeni nu o poate trai in locul tau. doar tu poti sa decizi.
sper doar sa faci decizia corecta
mai gandeste-te odata la tot ce am spus. poate nu vbsk prostii
Am tinut la ea enorm de mult, si acum mai am o atractie fata de ea dar nu se poate spune ca mai tin la ea...
Ma bucur ca ai inteles "am tinut"
poate ca inca te mai tenteaza sa te gandesti la momentele alea frumoase care le-ati trait impreuna. dar trebuie sa te convingi ca alea nu mai sunt
oricum ma bucur ca ti-ai dat seama
ai grija de tine, nu o lasa sa iti faca jocul
Nu! Las-o in pace! A vazut ca ti la ea si se joaca cu tine. Nu merita crede-ma! Mai sunt si alte fete pe planeta asta. Ai de unde alege. Bafta:*
Prima greseala nu se pune. De la a doua si urmatoarele se numeste deja prostie. Trebuie sa mergi inainte, nu inapoi.
Nu uita creierul este logica iar inima sufletul. Logic ar fi sa te desparti de ea dar sufletul....ehhh... Nu pierzi nimic daca i-ti ocupi timpul
Fetita se cam teme de singuratate, cred ca nu ar trebui sa o iai in serios stiu ca e greu atunci cind tii enorm la cinevaa, dar incearca sa o uiti ca si cum ar fi un vis urit (de exemlu, nu numaidecit). Sper ca te-am ajutat.
Mutubal întreabă: