Nu e mare diferenta de ani ..sunt doar 2 ani, nu face nimic.Si daca tu o sa fi cu ea o sa se schimbe o sa se poarte mai frumos, nu sti o persoana se poate schimba! Deci incearca, si nu o trata ca pe un copil ca e doar diferenta de 2 ani deci si tu esti cam ca ea! Deci bafta!
Vai de capu tau, sunt pustoaice la 13 ani care au mai multa minte ca tine! Daca are 13 ani trebuie sa fie proasta neparat? Poate baiatu investeste sentimente, nu sta cu ea pentru bani cum ai face tu cu un baiat! Dupa modul tau de exprimare si mdoul cum pui problema, cam faci umbra pamantului degeaba.
Sincer chiar m-ai facut sa zambescCe pot sa spun, nu prea imi sta in fire sa jignesc, ar fi ceva sa ma cobor la mintea ta...Cred ca ar fi bine sa te uiti pe postarile tale peste cativa ani cand o sa te maturiezezi si tu! Zici eysan si tragi apa, ce sa-ti spun, cine s-a gasit sa comenteze
Scuza-ma... Tu vrei sa fii impreuna cu ea sau doar amic? (gandeste-te ca o data si o data tot o sa cunoasca viata)
E cam aiurea ca-l faci bou si il critici in halu' asta s-apoi mai vrei si funda. E doar un simbol c*c*tu' ala portocaliu. Nu mai fiti asa rautaciosi. Mai, mai...
Poti sa incerci dar daca vezi cea mai mica schimbare in comportament (in rau) las-o in pace...
Uite cea mai sigura metoda cred eu, cel putin asa asi proceda.
Te duci la ea ii zici ca vrei sa fii cu ea incerci asa de proba o saptamana 2 si apoi vezi daca iti place ramai cu ea. Fetele se schimba cu timpul o sa vezi k o sa se maturizeze.Tu doar trebuie sa stii cum sa te porti capu sus si gandirea ta pozitiva o sa fie de ajuns astea 2 nu dau gres niciodata.Bafta