| BlackDJ a întrebat:

Salutare!
Am cunoscut acum 3 ani printr-o cunostinta o fata maritata si cu, copil,am ramas prieteni si cu ea si cu barbatusu dar problema ii ca mie mi s-a pus pata pe ea dar nu pentru as avea o relatie stabila ci doar sa fac sex cu ea (macar odatalaughing ),cum as putea sa o fac sa ajunga in patul meu? Mi-e cam jena sa ii spun in fata, hai sa facem sex sau nici macar pe ocolite pentru ca poate nu are tocmai o reactie buna si nu vreau sa afle ceilalti din jur.Pe scurt, as vrea o aventura cu ea! Astept sfaturi

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

In primul rand nu fi disperat, 2 nu i spune vrei sex sti ce inseamna asta, draga vrei sa fi un obiect sexual crede-ma te va refuza eu daca eram fata te bateam vb serios, e eu mas astepta ca un baiat sa vb frumos cu mine si despre mine, si daca e sa facem sex, draga cum merge cu el? draga daca nu te superi isi pot spune ceva? sti eu de la un timp ma gandesc la tine te simpatisez, as vrea sa luam cina impreuna sau n-am cu cine comunica, scoate naibi sex din vocabular fara sex da, vb din propie experienta culmea ca intunitia mea spunea sa nu spun asta cred ca e feminina intuitia mea

| BlackDJ explică (pentru RAY):

Acum ceva timp, a fost ziua ei, m-a invitat si pe mine, erau aproximativ 10 persoane.Ea era imbracata foarte sexy.Ametiti amandoi de aburii alcoolului si fiind singuri in bucatarie i-am zis:
- Hai maine pe la mine
A inceput sa zambeasca si mi-a zis :" vb maine"
Toata noaptea m-am gandit la raspunsul ei, oare vine, oare nu?
Sincer, nu ma asteptam sa vina.A doua zi pe la ora 9 dimineata, ploua afara. imi suna telul, era ea:
-Sunt la tine la bloc, deschide usa ca sunt toata plouata!
A intrat in casa zambind.Am facut sex amandoi.A doua zi la fel si facem defiecare data cand avem ocazia happy

| RAY a răspuns (pentru BlackDJ):

Ma bucur

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Doamne fereste! Lasa femeia in pace, ca i strici casa, are bărbat si copil, ce esti nebun? Cauta ti alta care nu e măritată, las o pe asta. Poate află bărbatul ei de intentia ta, si te omoară in bătaie, că bărbatii sunt gelosi, stai calm.

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu ai curaj sa-i spui ce doresti, atunci lasa-te pagubas.

| SkyPilot a răspuns:

Daca nu ti-a dat vreun semnal in tot timpul asta, las-o in pace.
Daca ai un semnal de la ea, invita-te pe acolo cand e singura si vezi ce se intampla.

| MskDesign a răspuns:

Dintre atateafemei nesatisfacute din punct de vedere sexual, tia ti s-a pus pata pe una maritata?! laughing Ce naiba frate! Cauta una care vrea aventuri si nu strica casa nimanui.

| Suck a răspuns:

Trebuie sa vrea si ea o aventura cu tine, in fine, sfatul meu e sa iti potolesti poftele, e femeie maritata cu copil, nu merita sa destrami o familie doar pentru ca ti s-a pus pata pe ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai putea sa faci nimic daca tipa e cu picioarele pe pamant. Risca si spune-i asta, nu fi las. Ceea ce va urma vei vedea, ori accepta ori te baga in spital.

| GrungyCacti a răspuns:

De ce existi?

| sofisis a răspuns (pentru GrungyCacti):

Asta e cea mai buna intrebare pe ziua de azi aici.
Ma omule, pe bune... vrei sa *** viata a 3 persoane doar pentru ca ti s-a sculat tie dupa aia?

| Trixy65 a răspuns:

Daca faci sex cu ea (sa zicem), sotul ei se va supara pe ea si se va esparto de ea, si copii vor ramane orfani. Chiar vrei asta? Gaseste pe altcineva!