Nu varsta o face nesigura ci se gandeste la ce a patit in relatia abia incheiata. Cu timpul ii va trece.
Ar fi timpul să înveți. Fetele cam așa vorbesc. Adică spun ceva, dar se gândesc numai ele știu la ce. Și pe urmă se miră că tu nu pricepi ce vor să spună.
În fine, ideea era că deși e interesată, încă se teme să accepte o nouă relație. Fie și botezată „de prietenie".
În plus, sfatul meu e să nu mergi pe linia asta, că o să rămâi pe veci în „friend zone".
Haha, mulțumesc frumos pentru răspuns. Într-adevăr, nu am prea multa experienta și învăț din mers . Chestia e ca relațiile mele precedente au început prima data cu o mica prietenie, iar apoi le-am băgat în ceață . Nu mi-e frica de friend zone, pentru mine nu exista, dar dacă e sa întru în asemenea zona, nu e problema, nu ma obliga nimeni sa stau în :p
Nu e varsta de vina, am vazut care fac asa si dupa 20.
Singurul lucru pe care l-as face eu, ar fi sa tin legatura cu ea. Ar putea fi confuza din cauza despartirii recente, deci trebuie luata foarte usor.
Iar daca prinzi momentul, iti recomand sa-i faci invitatii spontane la activitati simple, scurte, nu cina romantica peste 3 zile, pentru ca suna foarte serios, si are mult timp sa se streseze, si in final sa refuze. Spontan e cel mai bine, cu pretexte sub forma unei prietenii. Da-i ocazia sa stea pe langa tine relaxata, si poate-poate o sa te placa. Succes!
Poate că nu e pregătită de o nouă relație, mai ales că a încheiat o relație de doi ani.
Cred că are nevoie de un timp să își revină.
''Mi-a răspuns ca nu știe sigur și ca e de asemenea foarte ocupata și ca nu e o fire foarte sociabila.''
Te-a refuzat intr-un mod frumos e clar ca nu te place.
Mulțumesc de răspuns. Asta am zis și eu prima data, doar ca, e interesant ca părea foarte interesata și îmi punea întrebări foarte deschis. Și acum îmi răspunde la mesaje foarte rapid și pare incantata, de asta am și postat aici? Oricum, mulțumesc pentru răspunsul tău, chiar aveam nevoie de răspunsul unei femei... PS. Tare complicate mai sunteți (voi, femeile)?