Spalata pe creier de religie, daca nu esti in aceeasi situatie trista ca ea cauta ti alta.
Eu zic ca fata e putin intr-o ureche. Ma amuza oamenii care isi planuiesc chestiile astea si se tin de niste principii usor stupide, dar ma rog. Probabil ca si ea crede ca sunteti un cuplu, iar daca pentru tine e ok asa foarte bine. De curiozitate, cati ani are si cat de mult o influenteaza parintii in religiozitatea ei exagerata?
Deci, eram in pat si n-aveam cum sa cad, nu stateam chiar pe margine.
Poate ai gresit ordinea cifrelor si are 13 ani, deoarece undeva pe acolo imi imaginam ca are cand citeam...hai 16.
Stiu eu de ce imi place situl asta, ori gasesti fetite de 13 ani care intreaba de pastila de a doua zi, dupa ce au facut neprotejat, ori cazuri din astea bizare.
Oamenii sunt minunati, mereu surprinzatori.
Daca esti absolut sigur ca ordinea cifrelor care indica varsta ei este cea corecta ma opresc fara sa-ti raspund. NO COMMENT!
Situatia sta altfel in cazul asta daca are 31 de ani.Inseamna ca vorba ta s-a lasat influentata prea mult de parinti si deja a devenit o obsesie pentru ea chestia asta sa ramana virgina pana la casatorie.In ritmul asta te va pierde daca te va pune sa astepti prea mult dupa ea.Acum depinde de voi.Bafta!
Hai ca pe-asta cu sexul inainte de casatorie o mai inteleg...Dar cu sarutul, care e problema?
Daca te decizi la un moment dat sa ai o familie cu ea, ia-ti gandul ca o sa faci sex in post, lunea, miercurea, vinerea, sambata si duminica. Numai zilele de marti si joi sunt pentru sex (daca e ortodoxa practicanta in adevaratul sens al cuvantului
Nu mai zic ca duminica de duminica si de sarbatori, o sa fiti la biserica.
Parerea mea este ca tu esti ciudat, nu ea. Ce e frate cu prostiile prieten-prieten, om-animal, masina-avion... wtf?
Sa-ti zic pe romaneste, ii bagi limba in gura, o prinzi de fund, ii zapacesti mintile si nu exista asa ceva, e ceva imaginar... e deja a ta
Salut! Oamenii cand au dezamagirii cauta confort in religie.E posibil ca ea sa fi suferit o dezamagire in dragoste si acum sufla si in iaurt.Cauta in trecutul ei.
Mama ei te invita pentru ca ea spera sa o vada maritata cu tine.
Poti sa fi cu o persoana care are bagaj emotional?
Da,ma rog.Ea este pe principiul sa ramana fata mare pana la casatorie.E clar ca te place de asta sa nu iti faci nicio problema.In schimb daca o iubesti trebuie sa fii dispus si sa o astepti pana atunci. Daca relatia va ajunge la acel nivel bravo voua.Nu vrea sa te invite deocamdata acasa la ea pentru ca vrea sa va cunoasteti mai bine, sa stie care sunt adevaratele tale intentii.Bafta!
Noi de unde sa stim daca sunteti sau nu intr-o relatie. Exista o scala de masurare?
O relatie se bazeaza si pe o viata sexuala dar daca tu o iubesti si ai rabdare cu ea e totul ok
Ionică întreabă:
HappynewCenusa întreabă: