| miha_8711 a întrebat:

Am decis sa va cer un sfar, pentru ca nu mai am cui ma adresa.Deci,iubesc un baiat mai mare ca mine.Am esit cu el doar 2 ori, apoi nu stiu ce sa intimplat vorbeste cu mine de parca nimic n-a fost.Am ramas doar prieteni, vreau foarte mult sal intorc, il iubesc, ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| Mao a răspuns:

Ştiu că e foarte greu. Dar viaţa în sine este grea. Nu cred că nu ar (MĂCAR) aprecia asta. Atât timp cât nu-l stresezi ci pur şi simplu îi arăţi cât ţii la el, totul ar trebui să-l pună pe gânduri un timp.
Poate, sigur, există şi şansa asta, nu vei reuşi să-l cucereşti din nou, dar nu se ştie niciodată.
Cineva inteligent spunea "prefer să regret un lucru pe care l-am făcut (deşi nimic nu e de regretat, totul duce spre ceva) decât să regret că nu am făcut un lucru."
În cea mai rea situaţie l-ai pierde de tot. Dar sincer, nu cred că se va ajunge acolo.
Baftă.

7 răspunsuri:
| Mao a răspuns:

Nu cred că aţi rămas prieteni. Dacă vorbeşte cu tine de parcă nimic nu a fost, înseamnă că nu a respectat ceea ce s-a întâmplat, drept urmare, nu merită să fie considerat un prieten.
Nu ne-ai spus dacă ai fost cu el. Poate a ieşit cu tine doar ca amici, nu ca "viitori iubiţi". Poate îl iubeşti, poate nu. Dar nu cred că merită să continui lupta pentru un băiat care se preface că nimic nu s-a întâmplat. Gândeşte-te tu : oare merită?
Ai toată viaţa înainte. El e unul dintre numeroşii băieţi pe care îi vei place! Merită el într-adevăr atât timp consumat, să plângi noaptea, să te gândeşti într-una la el, când probabil ai lângă tine o persoană care te place şi respectă, şi ar face orice să te aibă. Trebuie doar să deschizi ochii cu adevărat şi să priveşti în jurul tău. Baftă şi numai bine!

| miha_8711 explică:

Ms mult Mao pentru sfatul tau, intzleg ca nu ar trebui dupa asta sa mamai ghindesc ca mai poate fi ceva...am incercat sal iut,nu pot,am incercat sa nu dau ochii cu el,parca se primea,apoi earasi l-am vazut, si tot aceeasi, earasi nu pot sa-l uit si ma ghindesc in orice minuta la el.Sunt sigura ca cit timp a esit cu mine,el vreea sa fie ceva intre noi,vorbeam cu el multe ori pe zi, unde eram eu, cu prietenii venea sa ma vada...in loc sa stea cu prietenii lui venea si statea cu mine.Dar ceva la incurcat.

| miha_8711 explică:

Mersi mult Mao pentru sfatul tau,stiu ca nu merita deja sa mai lupt pentru el,am incercat sa-l uit,ceva timp nu l-am vazut, am incercat sa nul mai dau ochii cu el, dap ciind l-am vazut parca mia sarit inima.Acum vorbesc cu el, ma impac foarte bine, dar nu cred ca am sanse cu el. Vreau sa fim impreuna!

| Mao a răspuns:

Atunci luptă şi recucereşte-l.

| miha_8711 explică:

Stii Mao, e foarte greu...

| Pisssi a răspuns:

Buna! poti sa imi lasi si mie id`ul tau te rog! mi-ai raspuns la o intrebare si am nevoie de mai multe sfaturi te rog damil! Ms:*

| miha_8711 explică:

Mersi Mao, ai dreptate.