Bună.
Dacă şi-a început viaţa sexuală să meargă la ginecologie la un medic femeie.
Posibil răceală sau dereglare hormonală.
Ceaiul de creţişoară reglează menstra.
Cu plăcere.
Pa, pa.
Dereglare hormonala! Sa faca o vizita la ginecolog, insarcinata (dupa detaliile care ni le-ai dat ) nu cred ca este.
Stai linistit daca v-ati protejat nu cred ca este vorba de o sarcina.Probabil o mica dereglare, o raceala usoara sau daca aveti o activitate sexuala intensa si asta poate avea consecinte.
Este insarcinata! asa fii tatik felicitari
glumesck, uite... sincer, nu ma pricep f. bine la kiestii de genu, dar presupun ca este normal, bine sunt f. multe motive. daca ii este rusine zii sa.si faca un test, sa vada macar daca este insarcinata,
daca nu, ce. l mai bine este sa se duca la ginecolog, femeie, ceeel mai bine... pai vedeti voi.
p. s vai doamne, ce deschisi mai vorbiti voi aici pe TPU... wow!
dansa? cati ani ai? 34?
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Dansa are 19 ani si avem un an de cand am inceput viata sexuala, ea a mai avut probleme si inainte dar nu atat de mari, sa ii intarzie asa de mult, maxim 6 zile, iar eu nu am ejaculat niciodata de cand facem, daca mai aveti si alte idei sauvi s-a intamplat si voua, va rog sa imi spuneti si mie
Numai bine.
Vreau sa spun ca are simptomele unui ciclu, o dor sanii, burta, spatele, dar nu ia curs nimic. In legatura cu activiatea sexuala e cam intensa, o partida poate dura si o ora, si facem cate 2-3 pe noapte.
Multumesc pentru raspunsuri!