Se vede ca esti foarte fericit si nerabdator, plin de viata, absolut adorabil, iar eu ce sa zic pot doar sa iti fac curaj spune-i ca vrei o relatie cu ea dar nu prin mesaje dar fata in fata iesiti voi doi undeva poate intr-o seara, adui un buchet de flori daca e posibil preferatele ei, fa-o sa se simta bine, confortabil, apoi incepe sa vorbesti cu ea despre ce s-a întâmplat. daca nu stie cum sa reactioneze dai timp, iar daca doar isi bate joc, pierderea ei
Te iubesc
Daca o iubesti si pe Denisa e grav, Denisa doar ti-a zis ce ai vrut sa auzi. E asa de simplu. In asemenea momente nu mai gandim reactionam la ceea ce vrem sa fim si sa facem
Ok
Iar or sa-mi zica astia pe aici ca sunt "conservator", dar totusi, ce spune despre o femeie faptul ca si-o trage cu tine asa din senin, fara sa aveti titulatura de iubiti, fara sa iesiti la intalniri inainte etc, dar mai ales, ce face ea? ...desi e prima data cand si-o trage cu tine, o face si fara protectie, dar cel mai si cel mai mare semn de intrebare e ca ti-a cerut sa-ti dai drumul in gura ei. Poate sunt eu invechit, dar asta e deja teritoriu de filme p0rno. Cu astfel de femeie vrei sa te implici intr-o relatie, de o astfel de femeie vrei sa te indragostesti? Cine stie cu cati a mai facut asta inainte de a o face cu tine? Cine stie cu cati o va mai face de acum incolo, inclusiv in timp ce ati fi prezumtiv impreuna, daca pentru ea sexul ocazional si cu componente p0rno, e atat de usor de facut?
Stiu ca pare ciudat si din pacate nu am spus tot ceea ce stiu, ti-am spus ca suntem prieteni sau am fost. A avut un iubit cu 2 luni inainte si nu au facut sex. A mai facut asta doar o singura data si stiu ca nu minte pentru ca atunci cand mi-a spus asta nu eram prea apropiati si stiu ca nu a mintit. Deci daca a facut asta a facut-o dar nu cum crezi tu
Daca ea a putut sa aiba sperma mea in gura, nu o pot saruta? Adica ar fi scarbos nu? dar ea a si bagat-o in gura. O sa iti dai seama cand mai cresti
+ ca nu avea sperma in gura atunci cand ne-am sarutat
Chiar aveam nevoie de o doza de amuzament in seara asta, asa ca, daca vrei sa razi, intri in aceasta sectiune))
Nu are a fost la ginecolog
Am vorbit cu ea, si ea ma place. Am facut sex iar si iar am terminat in gura ei, ce bine ma simt. Forta
PowerKoko întreabă: