anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare! Am facut sex cu prietenul meu pe 7 martie neprotejat si am stat peste el,iar cand se apropia de ejaculare m-a dat jos si a ejaculat intr-un servetel, astazi am facut iar sex, a stat el peste si si a dat drumul de abdomenul meu.Eu de un an fac sex neprotejat cu el si niciodata nu am ramas gravida,dar astazi,conform calendarului de ovulație, e ziua fertila, totusi eu dintotdeauna am avut ciclu neregulat asa ca nu stiu ce sa spun.Imi fac griji in legatura cu o sarcina nedorita, el m-a asigurat de fiecare data ca nu si a dat drumul in mine si nici eu nu am simtit ca si a dat, dar totusi griji sunt.Ce parere aveti?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

"Ce parere aveti?"

Pai parerea noastra e ca vreti sa faceti un copil alt motiv de a face sex neprotejat timp de 1 an nu vad.

| Violleta2022 a răspuns:

Avand un ciclu de tip neregulat este imposibil sa stii cand esti la ovulatie, asdar evaluarea ta poate fi total eronata.

Jucandu-te neprotejat, poti avea si accidente, mai ales ca nu ai habar cand ai ovulatia si este imposibil sa o afli, este indicat sa faceti sex numai protejat, riscand atata ...se va intampla si un accident, pe care-l vei regreta mai tarziu.

Inca ceva: sa stai tu deasupra sau el, nu are nici o relevanta, tot la fel de usor se poate ramane insarcinata, indiferent depozitia pe care o aveti la sex, singura conditie este ca baiatul sa aiba sperma pe teava sau sa elimine 1 singura picatura de sperma, fiind suficient sa lase femeia gravida.

| sofisis a răspuns:

1. Calendarul ala de ovulatie poti sa il arunci. Nu te ajuta la nimic.
2. Poti sa ramai insarcinata si de la lichidul pre ejaculator.
3. Barbatii pot ejacula mici cantitati de sperma fara sa simta inainte de ejacularea propriu-zisa
4. Metoda coitului intrerupt NU este o metoda de contraceptie sigura absolut deloc. Este doar o metoda de amanare a unei sarcini.
5. De curiozitate...de ce nu te protejezi daca nu vrei copii?

| 199onur7 a răspuns:

Ce părere aveți bhahahahaha

| Paracetamol0lol a răspuns:

Baftă în viața ta noua de mamă happy

| IreneeDiana a răspuns:

Ce părere sa avem…?
Poți rămâne însărcinată si din lichidul preejaculator (șanse minime dar poți)…
Așteaptă menstruația.

| steamrogue77 a răspuns:

Parerea mea este ca iti place scula fara cauciuc si in curand o sa devii mamica.