Intelege si tu ca netu' e doar un pas optional in crearea unei relatii. Adevaratii pasi sunt facuti in realitate, face-to-face, cu sinceritate, in timp (nu brusc) si cat mai realistic - sa te astepti la orice si sa stii cand si cum investesti afectivitatea!
Daca te uiti mai atent la lumea din juru tau vei vedea o multimea de alte fete frumoase si o sa te intrebi de ce asta e mai speciala decat restul'; nefiind niciun raspuns, iti dai seama cat de fraier ai fost acordandu-i atata atentie!
N-ai de ce sa te temi. Daca te refuza, macar sa o faca frumos. Atat timp cat tu esti respectuos, trebuie sa fie si ea, altfel e... o taranca.
Eu zic sa incepi direct, sa o intrebi daca ar vrea sa iesiti candva. Oricum, pentru ea e clara treaba, cand un necunoscut o baga in seama din senin, asta vrea. Mi se pare ca ai sanse mai mari de refuz, daca incepi sa o iei cu 'prostioare', cu chestii banale. Nu cred ca vrea sa afle ce ai facut tu in ziua aia, din moment ce nu va cunoasteti. Mai bine ii spui direct, eventual iti ceri si scuze pentru asta. Daca te refuza, nu te panica, oricum nu o cunosti, nu stii daca ti-ar fi placut.
Si daca te.ar respinge,cat de mare ar fi dezastrul? Macar stii ce trebuie sa faci in continuare,nu? Trebuie sa iti iei inima in dinti, iar dupa acel "buna", sa incepeti sa discutati, prostioare, nimicurile acestea apropie oamenii.Nu te teme de respingeri, pe parcursul vietii vor mai fi.Fii puternic!