Pentru ca unele fete nu sunt normale eu sunt fata si nu imi plac baietii,,smecheri", dar parerea mea este ca le plac baietii,, smecheri" pentru ca ele cred ca sunt tari(1 intrebare),(2intrebare) pentru ca asa este tipul lor,(3 intrebare)mi-e imi plac rockerii poate nu le place muzica sau nu este genul lor,(4intrebare) nu deloc nu este rau, dar uneori trebuie sa le zici urat sau sa tipi la ele pentru ca sunt si nesimtite, dar nu exagerat sa te comporti urat doar potrivit FUNDA?
Mie imi plac foarte mult baietii timizi :X nu prea m-am uitat la baieti cu freza.Intotdeauna mi-au placut barbatii cu parul asa scurt, putin cioc sau barbitza :X Nu trebuie sa le vb urat femeilor dar nici sa le lasi sa te calce in picioare.Iar daca o femeie nu doreste sa mai stea langa un barbat pentru ca si-a gasit ceva mai bun pentru ea asta n-o face curva.De obicei oamenii mai emotivi asculta rock pentru ca este o muzica f profunda pe care n-o inteleg multi.Nu poti judeca un om dupa genul de muzica pe care-l asculta.Iar cei care o fac gresesc f mult pentru ca asa cum iubeste un om care asc manele iubeste si unul care asculta rock.
Am specificat in raspun,cineva mai bun pentru el,nu mai bun decat mine. Daca m-ar parasi pentru cineva pe care el il considera a fi mai bun,imi voi gasi si eu odata si-odata pe cineva care ma va considera perfecta legat de reactie, nu as face nimic, ar fi decizia lui si-as respecta-o! asa mi se pare corect
Pai aici in pitesti toti urasc rockeri dar de ce sa faci plin de manelisti, cateodata mai intalnesti niste persoane care stiu ca rockul nu-i violent si cai chiar cel mai bun gen de muzica existent (parerea mea), si cu tipatul la fete... m-am referit ca nu tip chiar daca ma enerveaza ci le vorbesc cu calm si nu amenint ca altii stiti voi cum e cand vine un "borac" si incepe sa te ameninte ca vine cu nu stiu cine. Multumesc mult de raspunsuri:*
1. pentru ca si ele sunt niste maneliste terminate date cu o galeata de glet pe fata
2. pentru ca asa e la moda si daca inseala sau umbla de la pe*** la pe*** sunt ditamai frumusetile si divele.
3. pentru ca majoritatea au IQ sub 50, cam toti aia care urasc rockerii sunt toti manelisti nespalati sau sunt prea imbecili sa faca diferenta dintre rock si death/black metal. ma rog,mie nu imi nu imi comenteaza nimeni ca ascult rock,cei drept,nu ascult metal,mai mult cu alternativul sunt eu, si putin electronic, doar celldweller.
4. nu mi se pare normal sa tipi sau sa lovesti o fata, in schimb nu am nici o retinere cand e vorba de tigani sau cocalari si nu vad nimic rau in a fi timid.
@dani, partial ai dreptate. dar as prefera sa fiu un om sarac, fara nici un fel de putere decat un manelist nespalat de 2luni si 3saptamani cu bani si "putere" si sincer oricum as fi,faima? ce e prostia asta? nu am nevoie de ea.
P.S depinde la ce te referi tu prin putere, bataie? iti zic eu ceva, majoritatea nici nu misca daca sunt singuri sau sunt doar 2. vb din propria experienta. cand au turma de 10-15insi langa ei, atunci prind si cateii curaj.
Ba care urati rokeri spuneti acum ca va dau un cap un gura de va scot toti dinti
Marsh in familia ta de jegos satanist
1.Pt ca sunt,, mari si tari" dar de fapt e doar o prostie.
2.Pt ca sunt dornice de pu.la si se cred mai smechere.
3.Nu toata lume uraste rockerii. Ceilaltzi ii urasc pentru ca sunt satanisti dar nu toti.
4.Nu e foarte rau dar daca fetele alea sunt cur.ve si isi bat joc de tine poti sa tipi la ele si daca iti mai zice cineva ca te abtzi mult spune-i ca esti bine crescut si gata ai scapat de ele.
Pentru ca asta e mentalitatea in Romania. Odata cu aparitia manelelor, incet, incet au aparut si cocalarii/pitipoancele. De ce prefera fetele cocalarii? pai P si C se atrag intre ei, doar sunt din aceeasi "turma".
Cum sa urasca toata lumea rockerii? Pe mine, pot sa zic, DOAR rockerii ma atrag, la mine in orasel sunt doar cativa si, damn it!, mai toti sunt luati.
De ce sa tipi la o fata? Daca te-ar injura, i-ai raspunde tot cu injuraturi? Cel mai bine e sa rezolvi conflictele cu calm. Daca te enervezi, poti sa spui ceva ce mai tarziu vei regreta, deci tot cu calmul e mai bine.
Apropo, stii care-i drogul oamenilor care gandesc?
Bafta!
Daca esti smecher nu inseamna ca esti cocalar... eu unu ascult RAP... si nu ma pot numi smecher, doar ca nu ma las calcat in picioare de toti ratati !
Stiu prin ce treci la mine in clasa doar eu si cu inca un baiat suntem rockeri in rest 30-50% cocalari si restul asculta ceva intre pop, dance si manele, ma rog cantece din alea cu 4 patru versuri. Fetele evident se uita dupa aia prosti, musculosi sau cu bani, majoritatea. Mi-a placut de una, nu stiu cum, dar in fine, eram mai mic si prost, evident ei nu i-a placut a ales un cocalar in locul meu, un rocker cu note doar de zece si olimpic. Acum nici nu ma mai intereseaza fetele ( acum sa nu zici ca sunt gay) pana nu o sa gasesc una ca mine, care ma intelege si care evident nu e proasta. in concluzie asta e lumea si viata din ziua de azi totul e pe dos, acomodeaza-te daca vrei sa traiesti. Mult noroc frate rock on' \m/.
1.Majoritatea fetelor carora le plac cacalarii sunt pitipoance sau curve. Intrebarea grea e de ce baietilor le plac pitipoancele si curvele.
2. Fetele sunt curve pentru ca alt mod de a iesi in evidenta nu au. Se cred tari si tot ce vor este sex si bani.
3. Unii cred ca tot rockul este death metal si nu stiu sa faca diferenta dintre Bon Jovi si Canibal Corpse. Altii cred ca rockul e muzica pop, probabil de la reclamele cu Hannah Montana Rockstar. Poate se simt amenintati de rockeri, majoritatea cocalarilor fiind mai gay de fel si cred ca rocker=satanist... Sunt multe motive, pentru un cocalar nu trebuie sa fie un anumit lucru care sa nu le placa...
4.Nu cred ca e un lucru rau, chiar din contra. Ideea e ca trebuie sa stii cu cine sa vorbesti frumos si cu cine nu.
Cannibal mai cannibal cu 2 de "n" ca doar nu-s chiftele )
LastChance întreabă:
Anonima17191 întreabă: