anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor şi sfaturi, vă rog urgent. Cam acum o lună, eu şi cu prietenul meu "ne-am jucat" împreună, atingându-ne doar cu mâinile zonele intime. După ce am făcut-o o dată, la o diferență de câteva minute (nu ştiu exact cât), am mai făcut-o o dată. Acum, am o întrebare. Există riscul ca, rămânându-i spermă pe mână şi atingându-mă iar, chiar dacă s-a şters cu şervețele, eu să fiu însărcinată? Menstruația mi-a venit, acum e a doua oară, dar am auzit şi de "menstruația falsă" din timpul unei sarcini şi mi-e frică.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In conditiile/situatiile descries de tine se poate aprecia si afirma ca atat posibilitatea cat si probabilitatea se a se fi putut forma o sarcina a fost IMPOSIBILA. Te poti linisti complet deoarece ingrijorarea ta este NEJUSTIFICATA in proportie de 100%. Atat posibilitatea, cat si probbilitatea de a fi insarcinata este egala cu 0 (ZERO) avand in vedere si faptul ca au existat nu 1 ci deja 2 menstruatii. Multa sanatate!

| HazelEyes77 a răspuns:

Sunt sanse extrem de mici spre nule sa se fii intamplat asta mai ales ca ti a aparut menstruatia. Stai linistita nu s-a intamplat nimic.

| HazelEyes77 a răspuns:

Adica sangerarea de implantare sau spotting...aia e foarte slaba cantitativ gen cateva picaturi de sange deschis la culoare sau pete maronii.Nu e cazul tau. Linisteste te

| Sk1LLeR a răspuns:

Nu iti face griji, daca partenerul tau nu si-a bagat tegetele in "gaura" nu e nici un rist, si asa... sansele ca o fata sa ramana insarcinata sunt mereu sub 50%. eu am lasat in prietena mea intentionat si nimic. daca a trecut mai mult de 2 saptamani de cand s-a intamplat asta, poti sa faci un test se sarcina!