anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare. Am nevoie de ajutorul vostru. In general eu si prietenul meu folosim mijloace de protecție cand facem dragoste, însă astăzi am făcut o prostie mică.Nu aveam de gând sa facem ceva însă el a făcut câteva penetrari (pana in 10) fără prezervativ.Cand a scos din vagin îmi ieșise o secretie albicioasă mai groasa puțin, apoi cand m-am șters aveam si un mucus.Eu am simțit ceva, dar nu prea stiu sa fac diferența între ejaculare in vagin si in exterior pentru ca niciodată nu am făcut. Însă el a zis ca nu a simțit nimic si avea secretie albicioasă doar pe laterale, dar vârful penisului părea destul de curat si nu se vedeau urme de lichid seminal.In urma cu o săptămana îmi trecuse si ciclul menstrual. Menționez ca nu eram nici foarte excitată si nici lubrifiata înainte de penetrari.M-am speriat foarte tare si l-am speriat si pe el căci a zis ca nu poate sa ejaculeze fără sa simtă si aici nu ne referim la picătura plăcerii căci era vorba de o secretie vaginală destul de mare.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Acea substanta de culoare albicioasa, care poate fi mai groasa sau sa aiba o constitutie si un aspect mucilaginos, care ti-a aparut in zona vulvara si intre labiile ''pasaricii'', reprezinta o secretia vaginala specifica, care apare si este produsa de niste glande specializate cu scopul de a lubrifia vaginul in timpul actului sexual. Respectiva secretie se produce in mod natural si absolut normal si este cu atat mai abundenta cantitativ, cu cat placerea oferita de actul sexual intretinut si satisfactia resimtita de tine a fost mai intensa. Multa sanatate! big grin

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Era mucus cervical amestecat cu secreție vaginală. Dar mare atenție! apariția acelui mucus marchează clar începutul perioadei fertile! nu vă mai prostiți așa, că riscul e maxim!
Acum nu cred să fi fost vreo problemă, mai ales dacă el nu a avut orgasm. Și fără orgasm, e cam greu să ejaculeze. Așadar, acum ai scăpat - dar repet: mare grijă pe viitor!

| ShamelessQboy a răspuns:

Cred ca este vorba de secretiea vaginala dacă el este sigur ca nu a avut orgasm si nu a ejaculat!

| Mocanu_Marian_1987 a răspuns:

Pai ai avut ciclu menstrual la timp daca l-ai avut nu esti