Dar nu te merita, in locu tau ii dadeam papucii intr-un hal so umilesc sa-si fi dorit sa nu fi facut greselile astea tampite. Pai nu poti so lasi sa te calce asa. esti barbat, trezeste-te
Nu prea e frumos cum ai procedat, insa cred ca mai bine ar fi pentru amandoi sa apucati pe drumuri separata.
Pune-o la un moment dat sa aleaga. Tu sau se linisteste cu activitati extracuriculare. Ii vezi reactia. Daca este de acord, ii spui ca la prima abatere ai lasat-o. Crede-ma sunt trecut prin asta si nu merita o a doua sansa pentru ca vor face la fel. Ori cu tine si doar cu tine ori cu altii pe net flirturi si mesaje pe telefon. Fii putin dur daca poti si vei rezolva problema.
Uite, este posibil sa te fi mintit atunci cand a zis ca nu va mai vorbi cu tipul respectiv dar poate a zis adevaru'. Daca as fi in locu` tau as intreba.o daca vrea sa mai continuati, si daca nu las.o in rahat ca mai sunt multe
In momentul in care nu mai ai incredere in persoana de langa tine, totul se va schimba.Vor fi indoieli la tot pasul si inevitabil vor aparea certurile.Din moment ce ea face chestiile astea, inseamna ca nu e in totalitate multumita de ce are langa ea.Nu merita sa traiesti mereu cu intrebari la care indiferent de raspuns,tu vei avea mereu raspunsul tau(ma minte, nu e adevarat, etc).Ea este constienta de faptul ca nu vrei sa o pierzi si din pacate, sunt sigura ca pana nu o pui in situatia de a se trezi singura, nu se v-a linisti.Din pacate tot mai des se intampla sa lipseasca comunicarea intr-o relatie si se ajunge la chestii de genul asta
In primul rand va multumesc pentru raspunsuri, in al doilea rand stiu ca cel mai simplu si cel mai normal lucru ar fi sa ii zic "pa" dar in momentul asta in felul care ma simt eu nu pot sa fac asta o iubesc mult de tot si tin mult la ea si stiu ca si ea tine la mine si ma iubeste si ma gandeam sa o las o vreme asa o saptamana doua si dupa aia cu riscul ca va fi urat ii voi spune fara sa ma ascund fara nimic da-mi te rog telefonul si sa ma uit de fata cu ea.In mare as vrea sa fac asta sa am intr-adevar motivul serios sa ma despart de ea pentru ca intr-adevar in relatia asta si eu i-am gresit cu unele chesti adica am iesit in club singur nu am facut nimic dar nici nu i-am zis si i-am ascuns asta si m-a iertat de multe ori si vreau sa ii zic uite frate si eu te-am iertat si mi-ai promis ca nu o sa mai faci si totusi ai facut sa fiu eu ala care a incercat si ea a fost cea care a gresit. Va multumesc inca o data!
Bananacantareata87 întreabă: