Salut...imi pare rau pentru ce s-a intamplat.acum cateva saptamana a murit si un prieten de-al meu in accident de masina. dar stiu ca acum el e un inger e acolo sus si ne priveste cu dragoste.de fiecare data cand esti trista ar trebui sa te gandesti ca Dumnezeu l-a luat la el cu un scop, si el e un inger acolo sus care te priveste.nici el nu ar vrea sa fi suparata.Ar trebui ca prietenii si familia sa fie alaturi de tine.
Gandeste-te la momentele frumoase pe care le-ati petrecut si fi sigura ca nici el nu te-a uitat si de acolo de sus vrea sa te vada fericita si ca poti trece peste asta >
Stiu ca uneori cuvintele sunt de prisos dar imi pare rau si sper sa poti trece peste asta si sa iti amintesti de el cand era fericit, iar acest lucru sa te faca la randul tau fericita
Mi-ar placea ca acum sa te pot imbratisa, sa plangi, sa te descarci. Uneori o imbratisare face mai mult ca 1000de cuvinte. Imi pare rau pentru ca suferi, as vrea sa-ti pot da putere sa zambesti, sa uiti si sa ramai cu doar cu amintiri placute din experienta ta.Sa devii puternica, pentru tine - sa nu cedezi psihic-, dar si pentru cei dragi lui. Te pup!
Imi pare foarte foarte foarte rau.Iti doresc sa treci cu bine si sa uiti si sa te bucuri de viata.Soarta n-o putem controla. Imi pare extrem de rau sa aud cazuri din astea.Roaga-te la Dumnezeu sa-ti dea putere. Sfatul meu : Roaga-te la Dumnezeu!
Buna! imi pare rau pr ce ti-s-a intamplat! gandeste-te la momentele frumoase pe care le-ati petrecut! stii proverbul" Ochii care nu se vad, se uita! nu mai fi suparata! viata merge inainte, orice s-ar intampla! la revedere!
In situatia asta nu stiu ce sfat sa ti dau, doar sa ai grija de tine. IMI PARE SINCER RAU, dar daca nici psihologul nu a fost de folos, mai incearca la altul. o sa ti fie greu o perioada de timp, dar cine stie, poate intre timp...incearca sa fii inconjurata de prieteni, de parinti, de cei dragi tie. sa nu stai singura. daca vrei, poti sa incerci si la un PREOT- poate el te poate ajuta mai mult.DESCHIDE TI OCHII, asa este soarta - trebuie sa o acceptam cu bune, cu rele. si in fond, daca zici ca l ai cunoscut acum cateva luni, inseamna ca nu ati fost chiar atat de mult impreuna. ai o viata inainte - cu siguranta ai sa gasesti ceva mai bun. totusi, eu te as sfatui sa apelezi la un preot
In primul rand draga mea nu trebuie sa te stresezi mult, stiu ca tie dor de el si ca suferii mult dupa el...eu iti dau un sfat ca sa nu te mai gandesti la el pentru ca de aia iti faci foarte multe gandurii...nu stiu cat are el de cand a decedat dar...sa incerci sa ai un alt iubit si nha sa faci cu iubitul tau nou ce ai facut cu el si sa te gandestii ca e el...si sa iti pui in gand ca el te vede si ca e bine acolo unde e...ai grija te pup:*:*
Nu stiu ce sa spun dar sper sa treci cu bine peste toate astea...inceraca sa iti aduci aminte doar clipele cand erati impreuna si erati fericiti, inceraca gasesti o alta persoana cu cre sa sa faci ce faceai cu el si poate o sa te ajute cu ceva...si cu timpul o sa incepi sa iubesti persoana aceea si o sa uiti clipele acelea de cosmar...gandeste-te la binele tau si sa stai linistita ca Dumnezeu are grija de el si sunt sigura ca el isi doreste ca tu sa fi fericita. te pooop si ai grija de tine!
nu e o solutie sa-ti iei viata. poate gresesc... dar cine iti garanteaza ca acolo sus nu e durere, ca o sa fi linistita si ca o sa va reintalniti.de unde stii ce te va astepta? de ce sa traiesti cu speranta ca acolo e totul ''roz'' si mai ales ca te asteapta o lume plina de liniste.deci nu stii ce te asteapta acolo, dar stii ce te asteapta aici. o cariera, o viata frumoasa pentru ca ai de ce sa lupti pentru tine in special si gandeste-te cat si-ar fi dorit el sa mai traiasca... da-ti seama ca asa iti vei face familia sa sufere asa cum suferi si tu.viata merge inainte si stiu cat suferi, te inteleg trebuie sa fi puternica dar realista.pe el nu-l mai poti avea, vedea, mangaia vreodata dar va fi mereu in mintea ta si te va ajuta intotdeauna.
Trebuie sa incerci sa iti revii singura fara ajutorul nimanui. Maine dimineata cand te trezesti trebuie sa iti pui in gand ca : "De azi inainte totul se va schimba!" Ce a fost a fost! Gandeste-te la ziua de maine incearca sa te bucuri de ce este langa tine. Stai cu prietenii vorbeste cu ei nu te izola. I-a frumos de mana un prieten sau o prietena cu, care poti vorbii despre orice. Iesi-ti in parc plimba-te vorbeste si descarca-te. Dar incearca sa uiti ce s-a intampla. Gandeste-te la ziua de maine si ce urmeaza mai incolo. Sa mori nu este o optiune nu stii ce se poate intampla si eu zic ca sunt inca multe de vazut si de auzit in lumea asta. Incearca sa iti gasesti un alt prieten ca doar nu cred ca ai fost casatorita cu el asa ca nu trebuie sa astepti pana sa iti faci altul.
Sa mergi la biserica si sa te rogi dumnezeu e singurul care te poate ajuta e prietenul tau neconditionat